Southern Kennel’S Gr Ch Mayday Rom

Ο Mayday και τα αδέρφια του ήταν όλα εντυπωσιακά και γεροδεμένα σκυλιά αλλά ο Mayday πάντα ξεχώριζε. Ήταν μεγάλος, επιβλητικός και χωρίς φόβο. Βγήκε από το βαν ως κουτάβι μετά από ένα μεγάλο ταξίδι, γάβγιζε και σημάδεψε το εκτροφείο μου σαν περιοχή του μόλις ακούμπησε το έδαφος. Είχε ένα τεράστιο κεφάλι, μακριά αυτιά και γάβγιζε στα άλλα σκυλιά από την αρχή. Το κεφάλι του ήταν πάντα ψιλά. Πραγματικά πίστευε πως αυτός ήταν ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Ήταν ένα χαρούμενο και ενεργητικό σκυλί. Την πρώτη φορά που τον βάλαμε στο κουτί, το κάναμε με τον CH Leroy (βαρύ Paladin). Ο Leroy είχε δυνατό δάγκωμα. Έκανε ένα πιάσιμο στο στήθος του Mayday και τον χτύπησε δυνατά. Τελικά, ο Mayday έκανε ένα πιάσιμο στο κεφάλι και τον τράβηξε έξω. Μετά από αυτό ο Mayday ηρέμισε. Για τα επόμενα 5 λεπτά, σφουγγάριζε το πάτωμα με τον CH Leroy. Έπρεπε να τον σταματήσουμε επειδή τον σκότωνε. Φυσικά ο Leroy ζύγιζε 9 λίβρες λιγότερο, και αυτό δεν ήταν δίκαιο. Αλλά για την στιγμή ο Mayday ούρλιαζε στην γωνία. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακός.

Πήγαμε εναντίων του SLK & Dennis Ls Hi Voltage 2xW, σε αγωνιστικό βάρος. Αυτός ο αγώνας ήταν ιδιαίτερος για εμένα, λόγο τον δυσμενών συνθηκών.
A. - Mayday, (First time out)
B. - Choice, (First time out)
C. - Leroy (1X)

Φτάσαμε αργά την Δευτέρα το βράδυ στο PR και πήγαμε με τον Choice και τον Leroy. Και οι δυο τους κέρδισαν. Ο Ch Choice κέρδισε σε ένα εντυπωσιακό αγώνα εναντίων μιας κόρη του Garner’s Frisco ROM με σκληρό δάγκωμα. Φτάσαμε στις 2πμ στο κεννελ και ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Όποτε ο Mayday άκουγε την φωνή μου, ούρλιαζε και γαύγιζε, και τρελαίνονταν επειδή ήξερε ότι είναι καιρός να εργαστεί. Το πρόβλημα ήταν ότι ήταν ήσυχα. Ρίξαμε φως με ένα φακό μέσα στο kennel και προς έκπληξη μας βρήκαμε τον Mayday μέσα στο κλουβί του με ένα άλλο νεκρό μπουντόγκ. Το σκυλί ήταν αδερφός του Southern Kennels Xuxa. Ήταν χαλαρά και πολέμησαν φράχτη με φράχτη, αλλά πιστεύω πως ο Mayday άρπαξε τον φράχτη και τον τράβηξε τόσο όσο χρειάζονταν για να περάσει μέσα το άλλο σκυλί. Δεν ήταν μεγάλη υπόθεση το ότι εξουδετέρωσε ένα μικρότερο σκυλί αλλά ο αγώνας ήταν αυτό το Σάββατο και έμοιαζε εξουθενωμένος. Τον καθαρίσαμε, τον κλείσαμε σε ένα εντελώς σκοτεινό δωμάτιο με όλη την τροφή και το νερό που θα μπορούσε να χρειαστεί και στον περίπατο την επόμενη μέρα έδειχνε καλύτερα. Κάναμε το ίδια και την επόμενη μέρα. Ανησυχούσα πραγματικά μήπως από το ατύχημα είχε τραυματιστεί στο στόμα. One b/c από την τρύπα που έκανε στο φράχτη το άλλο εξουδετερώνοντας τον άλλο σκύλο. Την μέρα του show, ο Mayday είχε μόνο μερικές γρατζουνιές και πρησμένα χείλη. Ο Hi Voltage ζύγιζες 67 λίβρες, και έμοιαζε με τέρας, ο Mayday ζύγιζε 59 λίβρες. Φαίνονταν μικρός μπροστά στον High Voltage. Αλλά το αγωνιστικό βάρος είναι αυτό. Τελικά, ο Mayday κέρδισε σε 35 λεπτά, δεν έδειξε να κουράζετε και μετά από τα 25 λεπτά, πείρε τον έλεγχο και το τελείωσε.

Soulman & Plump Dave Big Red 2xW, το Southern Kennels είχε πάρει μαζί 5 σκυλιά στο PR και κέρδισαν τα 4. Χάσαμε έναν αγώνα με τον Stone City Kennels Ch Nico 4xW ROM με τον γιό του Ch Rattler σε 1:13. Λίγο χρόνο πριν, είχαμε πάρει 3 σκυλιά μαζί στο PR και κέρδισαν και τα 3. Άνθρωποι στη Southern Florida έλεγαν ότι το Southern Kennels μόνο νικούσε στο Puerto Rico και δεν είχε νίκες ποιότητας. Especially Soul man he was really being vocal. Είπε ο Ch White το δυσκολότερο heads match ήταν ενάντια σε ένα καθαρό Red Boy-Jocko σκυλί. Το Southern Kennels είχε χάσει από τον Bug Red πριν με ένα διαφορετικό γιο του Ch Rattler που στάθηκε στην γραμμή σε 1:05. Μετά από αυτό, ο Big Red κέρδισε το δεύτερο αγώνα του σε 1:25, και τώρα ήταν έτοιμος για το πρωτάθλημα του. Είχα χάσει από τον Big Red πριν και ήθελα ένα κομμάτι του με τον Mayday έτσι μετά από αρκετά τηλεφωνήματα, κανονίστηκε. Το βάρος του Mayday εκείνη την εποχή ήταν 60 λίβρες αλλά δεχτήκαμε να τον φέρουμε στις 58 και να κανονιστεί. Είχα τρελαθεί να χτυπήσω τον Big Red για να αποδείξω πως οι νίκες στο PR ήταν πραγματικές και ότι τα σκυλιά στο PR ήταν πραγματικά. Όσο και να προσπαθούσαμε, ο Mayday έπεφτε μέχρι τις 58,5 λίβρες. Πληρώσαμε το πρόστιμο και μου έδωσαν μια ώρα για να χάσει 0,5 λίβρα. Το κάναμε και το πάρτυ άρχισε. Ήταν ο ευκολότερος αγώνας του Mayday. Χρησιμοποίησε τον Big Red σαν σάκο του μποξ. Σφουγγάριζε το πάτωμα με αυτόν. Όσοι έβλεπαν ήθελαν να αλλάξουν το όνομα του σε Payday. Άλλο τον φώναζαν Killing Machine. Ο Havana Tito ούρλιαζε: «Είναι ο Gr Ch Rodney, ο Gr Ch Rodney, η μετενσάρκωση του Gr ch Rodney.» Ο Big Red στάθηκε στην γραμμή στα 37 λεπτά και τελείωσε με τον Mayday να φωνάζει στην γωνία του. Μόλις είχε ξεκινήσει. Ήθελε άλλη μια ώρα. Ήταν μια εντυπωσιακή νίκη. Αργότερα ο Soulman μου τηλεφώνησε και είπε ότι τα σκυλιά του ήταν ακόμα καλύτερα από αυτά του Puerto Rico αλλά μόνο 2 λεπτά καλύτερα.

Μετά από την δεύτερη νίκη του ήταν εξαιρετικά δύσκολο να τον βάλουμε να αγωνιστεί ξανά. Έπρεπε να αλλάξουμε το όνομα του και ούτω καθεξής. Είχε κερδίσει εντυπωσιακά και κανείς δεν ήθελε τον Mayday. Ο καλός μου φίλος Angel αγωνίζονταν με τους Gator Boys στην περιοχή της Νέας Υόρκης κατά ενός υποτιθέμενου 4xW. Κατέληξαν να φέρουν τον Pete Jr που κατά την γνώμη μου ήταν μισός κροκόδειλος. Αυτό το σκυλί μπορούσε να δαγκώσει. Ήταν πιο κοντός και παχύτερος από τον Mayday. Έμοιαζε με ένα τυπικό Bullyson/Cowboy, αλλά 60 λίβρες. Αυτό το σκυλί ήταν πραγματική δολοφονική μηχανή. Ήταν η δυσκολότερη μάχη του Mayday αυτή την στιγμή. Ήταν ο μικρότερος αλλά ο πιο άγριος αγώνας. Ο Mayday κατά κάποιο τα τρόπο ήξερε πως έπρεπε να σκοτώσει τον Croc πριν σκοτωθεί. Το τελείωσε σε 29 λεπτά αλλά με φοβερά τραύματα στο στήθος. Περίπου στις 2 π.μ. στο ιατρείο ο Mayday ήταν κρύος και πέθαινε. Το τραύμα ήταν μόλις μια ίντσα από τον πνεύμονα. Ήταν θαύμα που έζησε. Δουλέψαμε για αυτό καιρό και σκληρά και ο φίλος μου ο Angel τον κράτησε για μερικούς μήνες. Μετά από αυτό ήταν ο Southern Kennels Ch Mayday.

Για τον τέταρτο δεν ψάξαμε για κανέναν, ήρθαν ψάχνοντας για εμάς. Δεν χρειάστηκε να αλλάξουμε ονόματα ή κάτι τέτοιο. Αγωνιστήκαμε εναντίον του Big Dust’s Ch Budda 6xW, είχε κερδίσει 6 αγώνες αλλά είχαν καταγραφεί μόνο οι 3 τελευταίοι στο SDJ. Ήταν 65 λίβρες τώρα. Στα 5 πρώτα λεπτά, ο Budda έσπασε το πόδι του Mayday. Ο Budda ήταν ένα δύσκολο σκυλί, μετά από αυτό ο Mayday στάθηκε εκεί με 3 πόδια, και συνέχισε να πηγαίνει, ήταν ένας κλασικός αγώνας. Μετά από τα 30 λεπτά και οι δυο επιβράδυναν και έριξαν τον ρυθμό τους. Στα 45 λεπτά, ο Mayday άρχισε να παίρνει τον έλεγχο και τον προέτρεπα να το τελειώσει. Φώναζα και ο Mayday τίναζε με βία. Σε 1:05 ο Budda στάθηκε στην γραμμή. Ο Mayday πάλι ούρλιαζε στην γωνία του. Μετά από αυτόν τον αγώνα τον απέσυρα για περίπου 1 χρόνο. Αυτό ήταν όταν ζευγάρωσα την Xuxa για πρώτη φορά για να βγει ο Gr Ch Lukane. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τον βάλω σε αγώνα ξανά επειδή ήταν με 3 πόδια μετά από αυτό. Αργότερα συνάντησα τον Cuban Missing Link που γνώριζε ίσως περισσότερα από τον κτηνίατρο. Μου είπε πως ο Mayday πατούσε στα 3 πόδια μόνο γιατί νόμιζε πως ήταν πληγωμένος. Είχα δει τις ακτίνες και του είπα πως είναι τρελός. Εκείνος απάντησε πως αυτό το σπάσιμο στο πόδι το έκανε δυνατότερο και με λίγη προπόνηση θα διορθώνονταν το πρόβλημα. Το δοκίμασα και προς μεγάλη μου έκπληξη ο Missing Link είχε δίκιο. Όχι μόνο έφτιαξε το πόδι του, αλλά ο Mayday έδειχνε και 2 χρόνια νεότερος.

Ο καλύτερος αγώνας ήταν ο Gr Ch Mayday εναντίον του Tant’s Coby, όχι μόνο λόγω του πόσο καλός ήταν ο Cody, ο οποίος αργότερα έδειξε πως ήταν Dead Game, αλλά και όλων τον περιστατικών που έγιναν σε αυτόν τον αγώνα. Ήταν σχεδόν αδύνατο για τον Mayday να κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Οι πιθανότητες ξεκίνησαν με 99% εναντίον μας. ΟMr Tant δεν ήξερε πως ερχόταν εναντίον του Mayday. Ο φίλος μου Angel χειρίστηκε τον Mayday για εμάς. Σεβόμασταν τον Mr Tant σαν έναν καλό εκτροφέα και σκυλά, αλλά θέλαμε να δείξουμε πως ο Mayday μπορούσε να χειριστεί οποιοδήποτε Red Boy/Jocko σκυλί εξίσου καλά. Έτσι πήγαμε στην κύρια πηγή αίματος Gr Ch Yellow, στον Mr Tant.

Προετοιμάσαμε τον Mayday στο Fla, και για λίγο στο SC μερικές μέρες πριν τον διαγωνισμό. Ο αγώνας είχε κανονιστείς στις 65 λίβρες. Κάναμε ένα λάθος στο τελευταίο του γεύμα, και ήμασταν στις 65,5 λίβρες, μόνο μισή λίρα υπέρβαροι, άρα έπρεπε να πληρώσουμε πρόστιμο. Ο Mr Tant ήταν εντάξη με αυτό και ακόμα ήθελε να το κάνει. Στις 65 λίβρες μισή λίβρα δεν θα έκανε την διαφορά. Πληρώσαμε και άρχισαν να πλένουν τον Mayday. Προς το τέλος του πλυσίματος ο Mr Tant άρχισε να εξετάζει τον Mayday, και άρχισε να λέει «Αυτό είναι ένα καλό σκυλί, μοιάζει με τον δικό μου σκύλο τον Yellow. Είναι αυτός που πιστεύω πως είναι;;;;» σε αυτό το σημείο ήμασταν νευρικοί. Τότε μας ρώτησε απευθείας «Είναι αυτό το σκυλί ο Ch Mayday;». Λοιπόν, τι θα μπορούσαμε να πούμε; Έπρεπε να το παραδεχτούμε. Ήταν πολύ αναστατωμένος. Δεν μπορούσα να τον κατηγορήσω. Είπε, δεν ήθελε να πάει σε αυτό το σκυλί. Του είπα «Ναι, ο Mayday είναι από τον Gr Ch Yellow, αλλά δεν είσαι εσύ ο εκτροφές. Ο εκτροφέας είναι ο Mr Hollingsworth που πλήρωσε για τον επιβήτορα. Το μόνο που έκανες εσύ είναι να πάρεις τα λεφτά.

Είναι μόνο τα 50% δική σου γραμμή. Το άλλο 50% είναι Hollingsworth προσεγμένο μίγμα Bollio-Tombstone. Τέλος πάντων, αφού μαζεύτηκαν τα στοιχήματα, έτρεξε έξω με τον σκύλο του, και μας άφησε εκεί με τον Mayday μούσκεμα. Δεν είχαμε καν την ευκαιρία να τελειώσουμε το πλύσιμο του. Ήμασταν πολύ απογοητευμένοι. Είπα στον εαυτό μου πως ήταν η τελευταία φορά, που προετοιμάζω τον Mayday. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να βρω ένα σκυλί ικανό να τον αντιμετωπίσει. Μερικοί φίλοι όπως ο Cuban Missing Link ήταν εκεί στα αυτοκίνητα, και του ζήτησα να πάρει τον Mayday πίσω στο Miami στο αυτοκίνητο του το ίδιο βράδυ. Φυσικά δεν ταΐσαμε τον Mayday αυτό το βράδυ, ήταν στο αυτοκίνητο όλη νύχτα, μέχρι που έφτασαν σπίτι το πρωί. Εκείνη την στιγμή, έδωσαν στον Mayday μια κούπα από καλή σκυλοτροφή. Όλα είχαν τελειώσει. Χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε τον αγώνα. Αυτή την Κυριακή το πρωί τον Μάρτη του 1996, όταν ξύπνησα, ήμουν υπερβολικός και απογοητευμένος. Αποφάσισα να τηλεφωνήσω στον Mr Tant και κανόνισα μια συνάντηση με αυτόν. Ήθελα να επαναδιαπραγματευθώ την κατάσταση και να κάνουμε αυτό τον αγώνα πραγματικότητα, μετά από 2 ώρες συνομιλίας, συμφωνήσαμε στου εξής όρους.
Α. Θα το κάναμε την Πέμπτη το βράδυ.
Β. Όχι στις 65 λίβρες αλλά σε βάρος αγώνα.
Γ. We play only 1K, εναντίον τις Ch Dragon Lady (η Ch Dragon Lady ήταν γνωστή ως το καλύτερο 47 λιβρών σκυλί στο κόσμο και ο Mr Tant ήθελε να μας την αρπάξει.)
Δ. Έπρεπε ή να δεχτώ όπως ήταν οι όροι ή να φύγω, έτσι δέχτηκα τους όρους.

Αμέσως κάλεσα στους φίλους μου στο Fla, και τους είπα τι είχα αποφασίσει να κάνω. Όλοι φώναζαν από το τηλέφωνο πως ήμουν τρελός. Όλοι μου έλεγαν πως ο Mayday φαίνονταν άσχημα. Ήταν εντελώς στρεσαρισμένος, αδύνατο και κάτω από το βάρος του. Στο τέλος έπρεπε να τον βάλω και στο αεροπλάνο. Οι φίλοι μου αρνούνταν να μου στείλουν τον σκύλο μου αλλά τους είπα πως ήταν δικό μου σκυλί, και θα έπαιρνα την ευθύνη για αυτόν. Μίλησα μαζί τους με αποφασιστικότητα και τελικά έστειλαν το σκυλί. Ο Dr Pepe από το εργαστήριο ήταν αυτός που έστειλε τον Mayday. Μετά που τον έστειλε κάλεσε και είπε πως ο Mayday ήταν σε απαίσια φόρμα. Είπε ήταν πολύ στρεσαρισμένος, κουρασμένος και ταραγμένος και να μην αναφέρουμε πως ήταν κάτω από το βάρος του. Όλοι οι φίλοι μου έλεγαν πως ήμουν τρελός, και όλα αυτά που θα έκανα θα έχανα ένα καλό σκυλί. Έλεγαν πως ήταν αδύνατο για αυτόν να νικήσει, ιδικά εναντίον ενός έμπειρου σκυλά όπως ο Mr Tant. Όταν φτάσαμε στη Νότια Καλιφόρνια για δεύτερη φορά ήταν μόνο κόκαλα. Άρχισα να σκέφτομαι πως μάλλον οι φίλοι μου είχαν δίκιο. Οι συνθήκες ήταν πολλές ακόμα και για το καλύτερο σκυλί όλων τον εποχών. Έδειχνε εντελώς κατεστραμμένος. Έχω μια φωτογραφία του από εκείνη την ημέρα. Ήταν ένας εντελώς διαφορετικός Mayday. Ένας σάκος από κόκαλα. Ο καλός μου φίλος Angel ήταν ο μόνος φίλος που μου είχε μείνει, που ήταν πρόθυμος να με βοηθήσει στο έργο μου. Με βοήθησε να συνεφέρω τον Mayday μέσα σε 4 μέρες. Έμενε μαζί μου και εργάστηκε δίπλα μου. Τον είχαμε στο IV. Ξεχάσαμε την προετοιμασία, ξεχάσαμε το πρόγραμμα, όλα όσο προσπαθούσαμε να κάνουμε ήταν να συνεφέρουμε τον Mayday από το πολύωρο ταξίδι και τον υποσιτισμό. Λοιπόν φτάσαμε εκεί την Πέμπτη το βράδυ, και ο Mr Tant έφερε τον Cody, στις 72 λίβρες, ήταν σαν άλογο.

Ήταν μια έξυπνη κίνηση έδωσε τον Cody όλη την ξεκούραση που χρειάζονταν και πολύ καλό φαγητό. Στο τέλος τον άφησε να κερδίσει 7 λίβρες. Τώρα, έπρεπε να πάμε εναντίων ενός μεγαλύτερου, δυνατότερου και εντελώς ξεκούραστου σκύλου. Τα πράγματα έδειχναν άσχημα. Ο Mayday έδειχνε πολύ μικρότερος από τον Cody, και ήταν αγχωμένος από το ταξίδι. Ελευθερώστε τα σκυλιά σας και το πάρτι ξεκίνησε. Όπως ήταν αναμενόμενο. Ο Cody οδηγούσε τον διαγωνισμό από νωρίς πιέζοντας πολύ σκληρά τον Mayday από τα 35 πρώτα λεπτά.

Ο Mayday προσπαθούσε να κρατήσει αυτό το μεγάλο σκυλί έξω από την άμυνα του. Δάγκωνε την μύτη, το πρόσωπο και τον λαιμό. Μερικές φορές ο Mayday προσπαθούσε να πάει στα πίσω πόδια αλλά ο Cody ήταν πολύ δυνατός και τον κρατούσε μακριά. Τελικά, ο Mayday καταλάβαινε πως βρίσκονταν μπροστά σε ένα πολύ δυνατό σκυλί. Έτσι δεν προσπάθησε να πάει ξανά στα πίσω πόδια. Συνέχισε απλά να δουλεύει ψιλά μπροστά, μύτη, πρόσωπο και λαιμό. Μετά από 35 με 45 λεπτά, ο Mayday άρχισε να δείχνει ένα μικρό προβάδισμα!!! Ο Mayday έκανε μια δυνατή δαγκωνιά στον λαιμό του Cody. Κράτησε αυτή την θέση για λίγα λεπτά. Στα 51 λεπτά ο Mayday ήταν πάνω από τον Cody και δούλευε τον λαιμό του. Ο Mr Tant ζήτησε να κάνουμε scratch για να συνεχίσει ο Cody. Ο Cody δεν κουνιόταν, δεν ανέπνεε, ή οτιδήποτε άλλο. Ήταν σαν νεκρός. Έτσι είπαμε εντάξει. Πιστεύαμε πως δεν υπήρχε περίπτωση ο Cody να κάνει scratch. Εκπλαγήκαμε ο Cody άρχισε να ουρλιάζει στην γωνία του σαν μανιακός!!!!!!!! Ήμασταν μπροστά σε ένα Dead Game σκύλο!!!

Ο Cody δούλεψε τον Mayday πολύ σκληρά για μερικά λεπτά ακόμα. Τότε ο Mayday τον έπιασε στο ίδιο σημείο στον λαιμό ξανά σε 1.03. Ο Tant μας ζήτησε ξανά να κάνει scratch τον Cody για να συνεχίσει, και είπαμε όχι. «Είτε θα σηκώσεις αυτό το Dead Game σκυλί τώρα ή θα το τελειώσει ο Mayday εκεί μέσα στην μέση της αρένας.» Ο Mr Tant πείρε την σωστή απόφαση και τα δύο σκυλιά έκαναν καλά σκληρά courtesy scratches. Ο Mayday ήταν φωτιά. Φώναζε και τράβαγε στην γωνία του και φαίνονταν λες και ήταν έτοιμος για το πάρτι για μια ακόμα ώρα. Μπορέσαμε τελικά να τον ηρεμίσουμε μετά από 15 λεπτά. Αυτός ήταν ο 5ος αγώνας του, και ήταν ο καλύτερος αγώνας που ποτέ είδα.

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое