7 συμβουλές για υπεύθυνους ιδιοκτήτες

1.Ασκήστε το σκύλος σας κάθε μέρα.Τα pitbull είναι σκυλιά με πολή ενέργεια και πρέπει με κάποιο τρόπο να την εκτονώσουν.Ακόμα και μια μικρή βόλτα 15-20 λεπτών τουλάχιστων, με τα πόδια ή παιχνίδι  βοηθάει να εκτονωθούν κάπως, και να είναι πιο ήρεμα στο σπίτι.Οσο πιο πολύ διαρκεί η βόλτα τόσο το καλύτερο,γι΄αυτά αλλά και για μας.

2.Ποτέ μην αφήνετε το pitbull σας μόνο του με άλλα σκυλιά ή άλλα ζώα.Ακόμα και αν το σκυλί σας 99.9% παιρνάει το χρόνο του με άλλα σκυλιά ή ζώα.Τα pitbull είναι γνωστά για την επιθετικότητα τους σε άλλα ζώα.Μια καλή συμβουλή  είναι ποτέ μην εφησυχαστείτε ότι το pitbull σας δεν θα επιτεθεί ποτέ σε άλλο σκυλί ή ζώο.

3.Πάντοτε να έχετε στο σκυλί σας λούρι ιδίως όταν είναι ανάμεσα σε κόσμο.Αυτό βοηθάει τον κόσμο να δει με θετικό μάτι το pitbull,και αποτρέπει από πολλά όπως  να χτυπηθεί από ένα αυτοκίνητο.

4.Επιτηρείτε πάντα τα σκυλιά σας και μην τα αφήνετε ποτέ να γυρίζουν ελεύθερα.Πολλά σκυλιά έχουν κτυπηθεί χωρίς λόγο από κακούς ανθρώπους, ή έχουν κτυπηθεί από αυτοκίνητα.

5.Εποπτεύετε το σκύλο σας πάντα όταν είναι με μικρά παιδιά. Πολλά μικρά παιδιά εχουν τραυματιστεί από σκυλιά, όχι από επίθεση αλλά  από το παιχνίδι,δηλ. όπως σπρώξιμο,γρατζούνισμα,πάτημα κτλ.

6.Εκπαιδεύετε τα σκυλιά σας. Εκπαιδεύτε τα σκυλια σας σε υπακουή.Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ιδιοκτήτες pitbull.Αν δεν μπορείτε να ελέγχεται το σκύλο σας πολλά  δυσάρεστα μπορούν να συμβούν.

7.Κοινωνικοποιήστε το σκυλι σας.Πάρτε το σκυλί μαζί σας όπου μπορείτε.Γνωρίστε νέους ανθρώπους και όσο ειναι μικρά γνωρίστε τα όσο γίνεται με περισσότερα σκυλιά.Η κοινωνικοποίηση του pitbull σας θα σας γλυτώσει απο μελλοντικά προβλήματα.

Η υπεύθυνη ιδιοκτησία ξεκινάει από τη στιγμή που έρχεται το pitbull στο σπίτι μας.Ο ανεύθυνος ιδιοκτήτης είναι μία από τις κυριότερες αιτίες για τα προβλήματα πού αντιμετωπίζει η φυλή τους σήμερα.

Προκειμένου να αλλάξουν τα πράγματα ,πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε τις πράξεις μας,και πως αυτές επιδρούν στο περιβάλον μας.Μέχρι όμως να γίνει αυτό τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν.

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое