Σκοπεύω να αγοράσω ένα κουτάβι

Ερώτηση:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ! ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


Απάντηση

Αγαπητέ κύριε Γιάννη καλησπέρα σας,
 
Μπράβο σας που θέλετε να ενημερωθείτε πολύ πριν την απόκτηση ενός κουταβιού.
Θα σας πρότεινα να διαβάσετε στο παρακάτω link το άρθρο Μπορώ να έχω σκύλο; πιστεύω θα σας φανεί χρήσιμο, επίσης στην ενότητα Σας απαντά θα βρείτε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις/απαντήσεις σχετικά με την εκμάθηση της τουαλέτας του κουταβιού.
Δυστυχώς δεν υπάρχει "σύντομος" τρόπος όλα τα κουτάβια θα λερώσουν, θα μασήσουν, θα κλάψουν και θα δαγκώσουν άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο. Απλά δουλεύοντας κάποια πράγματα μέρα με την μέρα θα μειώνονται η φορές που θα συμβαίνουν ενώ σε κάποια άλλα δεν θα τους δοθεί η δυνατότητα να συμβούν.
Υιοθετώντας ένα κουτάβι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα παραπάνω και να μην εκπλαγούμε ή τσαντιστούμε με αποτέλεσμα να καταλήξει το κουτάβι εκτός σπιτιού ή να ξεσπάμε επάνω του όποτε συμβαίνει κάτι που δεν μας αρέσει.
 
Για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Χαρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ.
 
 
Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое