Πρόβλημα ζευγαρώματος.

Ερώτηση:

Καλημέρα. Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα στο ζευγάρωμα της σκύλας μου (Dogo).
Είναι 2,5 χρονών κ ορμονικά υγιέστατη κ την βάζω πρώτη φορα. Αδιαθέτησε κ τώρα βρίσκομαι στην 9-12 μέρα (πιο γόνιμη).
Ο "γαμπρός" είναι ένα Dogo 3 χρόνων κ αυτός πρώτη φορά, σχετικά φιλικός.
Τα φέραμε σε επαφή πρώτη φορά κ είχαν φιλική συμπάθεια μεταξύ τους. Ενώ ο αρσενικός την ανέβαινε σταδιακά μετά από παιχνίδι, η δικιά μου τον κυνηγούσε, χωρίς να τον κάνει ζημιά. Αυτό γίνονταν για 3-4 ώρες, ώσπου κ φύγαμε.
Σήμερα θα τα ξανά φέρουμε σε επαφή. ΕΡΩΤΗΣΗ- Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε κ σήμερα κ αύριο , υπάρχει άλλος τρόπος να τα  "εξαναγκάσουμε"  να ζευγαρώσουν?
Βασικά το πρόβλημα είναι στην δικιά μου , η οποία την έχει δει  "αντάρτισσα"  κ δεν δέχεται να ηττηθεί ακόμη κ στο παιχνίδι...Ευχαριστώ


 

Απάντηση:

 

Αγαπητέ κύριε Αλέξη καλησπέρα σας,

Δεν γνωρίζω από ζευγαρώματα και καλό θα ήταν να τα αφήνουμε σε αυτούς που γνωρίζουν. Για ένα επιτυχές και υγιές ζευγάρωμα παίζουν πολλά ρόλο και όχι μόνο η εμφάνιση.
Για να μην θέλει η σκυλίτσα σας κάποιος λόγος θα υπάρχει και δεν έχει να κάνει με το να ηττηθεί πιστέψτε με.
Ακούστε και σεβαστείτε αυτό που σας λέει, δεν πρέπει να την «εξαναγκάσετε» να δεχτεί κάτι για το οποίο το ένστικτο της την αποτρέπει, στην παρούσα φάση η σκυλίτσα σας και η φύση κάτι παραπάνω γνωρίζουν.

 

Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое