Σκέφτομαι να κάνω παιδί και έχω σκύλο

Ερώτηση:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΙΤ ΜΠΛΟΥ 2,5 ΕΤΩΝ ΤΟΝ ΡΗΓΑ.
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ.
ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΩ.


Απάντηση:

Αγαπητή κυρία Μαρία καλησπέρα σας,

Από την στιγμή που ο σκύλος σας δεν παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα συμπεριφοράς δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον ερχομό του μωρού.
Όπως και για εσάς θα υπάρξει μια περίοδο προσαρμογής έτσι θα υπάρξει και για τον σκύλο σας, θα πρέπει λοιπόν να είστε διατεθειμένοι να τον βοηθήσετε να προσαρμοστεί στην νέα κατάσταση με τους νέους κανόνες πολύ πριν έρθει το μωρό κοντά σας.
Αν νιώθετε ότι δεν γνωρίζετε το πώς ή σας αγχώνει το γεγονός αυτής της διαδικασίας ζητήστε την βοήθεια και την συμβολή εκπαιδευτή για συμβουλές και καθοδήγηση. Επίσης η άφιξη του μωρού δεν θα πρέπει να σημάνει την άφιξη του σκύλου στο μπαλκόνι ή στην ταράτσα, διατηρώντας την υγιεινή του σπιτιού σε μια φυσιολογική κατάσταση δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα. Μελέτες έδειξαν ότι όσα παιδιά μεγάλωσαν με κατοικίδιο υπέφεραν από λιγότερες αλλεργίες και λιγότερα προβλήματα υγείας.

Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων


Απάντηση:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑ ΕΛΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!


Απάντηση:

Χαρά μου να καταφέρω να βοηθήσω. Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια Σκύλων

 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое