Ο σκύλος μου ουρλιάζει όλο το βράδυ

Ερώτηση:

Γεια σας!
Χρειάζομαι βοήθεια...ο Ηρακλής μου εδώ και 1 μήνα ουρλιάζει κάθε βράδυ.
Τον πηγαίνουμε κάθε μέρα βόλτα, κάποιες φορές και 2 φορές την ημέρα αλλά κάθε βράδυ έχουμε το ίδιο πρόβλημα, μόλις πάει μία ο Ηρακλής αρχίζει.
Έχουμε ήδη λάβει κάποια παράπονα από γείτονες και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Σημειωτέων ΔΥΣΤΥΧΩΣ τον έχουμε δεμένο.
Περιμένω κάποια απάντηση με ανυπομονησία.
Σας ευχαριστώ πολύ!


Απάντηση:


Αγαπητή κυρία Βούλα καλησπέρα σας,
 
Το ουρλιαχτό είναι μια μορφή επικοινωνίας για τους σκύλους και είναι παραπλήσια με αυτή των λύκων και των κογιότ.
Οι σκύλοι σπάνια ουρλιάζουν ενώ οι λύκοι ουρλιάζουν για πολλούς και διαφόρους λόγους.
Το ουρλιαχτό χρησιμοποιείτε για να κρατάνε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της αγέλης, να δηλώσουν το σημείο που βρίσκονται, για να συγκεντρώσουν την αγέλη σε περίπτωση κινδύνου, για να αποκρούσουν κάποιο εισβολέα που υπάρχει στην περιοχή τους ή για να συντονίσουν την ομάδα όταν κυνηγούν.
Συνήθως το ουρλιαχτό στους σκύλους είναι αποτέλεσμα της μοναξιάς που νιώθουν όταν μένουν μόνοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα, γιατί βάριουνται ή για να προσελκύσουν κάποιο θηλυκό που είναι σε οίστρο στην περιοχή.
Επίσης ένας σκύλος μπορεί να απαντήσει ουρλιάζοντας στο ουρλιαχτό άλλων σκύλων, αυτή είναι μια ενστικτώδης συμπεριφορά παρόμοια με εκείνη των προγόνων του των λύκων, το ίδιο συμβαίνει όταν ουρλιάζουν επειδή ακούν σειρήνες η άλλους παραπλήσιους ήχους.
Δώστε στο σκύλο σας έξτρα παιχνίδια και κόκαλα, αφιερώστε του περισσότερο χρόνο, αυξήστε τις βόλτες, την άσκηση και τις δραστηριότητες που κάνετε μαζί.
Όταν ο σκύλος είναι δεμένος και εκτός σπιτιού δεν είναι να απορούμε γιατί ουρλιάζει. Φέρτε τον σκύλο μέσα!
 
 
Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое