Κουταβίσια δαγκώματα.

Ερώτηση:

Έχω ένα αρσενικό pit bull 2.5 μηνών και ζει στην ταράτσα μου έχω φτιάξει έναν ειδικό χώρο για τον σκύλο. Όταν πάω να το χαϊδέψω συνεχώς θέλει να με δαγκώσει. Του έχω βάλει ένα αρκουδάκι να παίζει και να δαγκώνει αυτό αλλά συνεχίζει να με δαγκώνει. Θα ήθελα να μου απαντήσετε στο ερώτημα μου. Ευχαριστώ.


Απάντηση:

 

Αγαπητέ κύριε Νίκο καλημέρα σας,

Καταρχάς να σας ζήση το νέο μέλος της οικογένειας σας!
Όσον αφορά τα κουταβίσια δαγκώματα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε παλαιότερη ερώτηση/απάντηση στο παρακάτω link. Σε γενικές γραμμές ισχύουν τα ίδια πράγματα.
Θα πρότεινα αν υπάρχει η δυνατότητα να έχετε το κουτάβι στο σπίτι σας, αν φοβάστε μην καταστρέψει πράγματα ή λερώσει μπορείτε να το έχετε περιορισμένο τις ώρες που θα λείπετε ή όταν δεν θα μπορείτε να το επιτηρείτε , ο χώρος της ταράτσας, βεράντας, κήπου δεν ενδείκνυται για μόνιμη κατοικία του σκύλου/κουταβιού.
Έχοντας το στον χώρο σας το προφυλάσσεται από πιθανά μελλοντικά προβλήματα συμπεριφοράς πχ. γαύγισμα, αναπτύσσετε ποιο γερός δεσμός μεταξύ σας, επίσης το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες φτάνουν σε πολύ υψηλά επίπεδα στην ταράτσα ακόμη και αν υπάρχει σκιάστρο υπάρχει ο κίνδυνος θερμοπληξίας.Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое