Πρόβλημα μαρκαρίσματος με ούρα μέσα στο σπίτι. (2)

Ερώτηση:

Σ' ευχαριστώ Ελένη για τις απαντήσεις. Μια τελευταία ερώτηση. Το σκυλί άλλαξε συμπεριφορά από τότε που γνώρισε ένα boxer στο πάρκο. Προσπαθεί συνέχεια να τις το κάνει χωρίς η άλλη να είναι σε οίστρο. Έχει αρχίσει να το κάνει και σε κουτάβια. Το κάνει και τελειώνει πολλές φορές αλλά συνεχίζει χωρίς να σταματάει.
Πιστεύεις ότι αυτός είναι ο λόγος? Δηλ. η συμπεριφορά του άλλαξε όταν γνώρισε το θηλυκό boxer. Ευχαριστώ.


Απάντηση:

 

Καλησπέρα σας,
 
Πιθανότατα να συμβαίνει αυτό που λέτε και η θηλυκή να του ξύπνησε τα «ένστικτα», πιθανότατα το μαρκάρισμα να συνέπεσε με την ενηλικίωση του αρσενικού (τα περισσότερα μη στειρωμένα αρσενικά μαρκάρουν), πιθανότατα ο σκύλος να αγχώνετε όταν μένει μόνος μιας και μου αναφέρατε ότι σαν συμπεριφορά εκδηλώνετε όταν λείπετε όπως επίσης υπάρχει η πιθανότητα να μην έχουν κάποια σχέση τα παραπάνω.
Δυστυχώς δεν μου δίνετε η δυνατότητα να έχω όσο το δυνατόν μια ποιο ξεκάθαρη εικόνα, εσείς γνωρίζετε τον σκύλο πολύ καλύτερα και βάσει όλων αυτών που σας ανέφερα στην προηγούμενη επικοινωνία μας μπορείτε να φανταστείτε αν όχι ακριβώς τι περίπου μπορεί να συμβαίνει.
Όσον αφορά το καβάλημα θα γνωρίζετε ήδη ότι είναι ένας τρόπος επικοινωνίας για τον σκύλο και δεν γίνετε μόνο για αναπαραγωγή.
 
 
 
Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων
 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое