Αεροπλάνο

Για να πάρετε το σκύλο σας σε αεροπορικό ταξίδι πρέπει πρώτα να κανονίσετε ορισμένες λεπτομέρειες με την εταιρία. Πολλά σκυλιά ταξιδεύουν αεροπορικώς, αλλά συνήθως χρειάζεται κάποια άδεια εκ των προτέρων. Πρέπει να βρίσκονται συνεχώς μέσα σε ένα κιβώτιο, είτε δικό σας είτε αυτό που θα σας δώσει η εταιρία. Για να βοηθήσετε το σκυλί σας να παραμείνει ήρεμο, βάλτε στο κιβώτιο τα αγαπημένα παιχνίδια του. Μην το ταΐσετε έξι τουλάχιστον ώρες πριν από το ταξίδι, ώστε να ελαχιστοποιήσετε την περίπτωση να χρειαστεί να κάνει την ανάγκη του. Ορισμένοι κανονισμοί πάντως αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρχει λίγο νερό μέσα στο κιβώτιο του.
Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε εύκολα το σκυλί σας και ότι όλες οι σχετικές πληροφορίες γι' αυτό βρίσκονται τόσο στην ταυτότητα όσο και πάνω στο κιβώτιο του. Όλα τα ζώα ταξιδεύουν σε διαφορετικό τμήμα του αεροσκάφους και, μολονότι οι αεροπορικές εταιρίες παίρνουν όλα τα δυνατά μέτρα, υπάρχει πάντα μια ελάχιστη πιθανότητα να χάσετε το Πιτ Μπουλ σας.

Σημείωση:
Ένα πράγμα που αξίζει να αναφέρουμε είναι να μην αφήνουμε ποτέ το σκύλο μας μόνο του μέρα στο αυτοκίνητο. Αν είναι καλοκαίρι μπορεί να πάθει θερμοπληξία από τη μεγάλη ζέστη μέσα στο κλειστό όχημα, ενώ ένα μικρό άνοιγμα στο παράθυρο είναι εξίσου επικίνδυνο επειδή το σκυλί μπορεί να τραυματιστεί προσπαθώντας να βγει έξω.

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое