Τροφή για τα κουτάβια

Τα κουτάβια έχουν το ένστικτο να βυζαίνουν γάλα από το στήθος της μητέρας τους. Είναι κάτι που χαρακτηρίζει από την πρώτη ημέρα της ζωής τους. αν δεν το κάνουν μέσα σε λίγες ώρες πρέπει να τα βάλουμε πάνω στο στήθος της μητέρας τους. Η αδυναμία να τραφούν μόνα τους σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε εμείς κάτω από τις συμβουλές και τις οδηγίες του κτηνιάτρου. Θα χρειαστούμε ένα μπουκάλι και μια ειδική συνταγή. Το μητριό γάλα είναι πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε συνταγή επειδή περιέχει πρωτόγαλα, ένα είδος αντιβιοτικού γάλατος που προστατεύει τα κουτάβια κατά τις οκτώ με δέκα πρώτες εβδομάδες της ζωής τους. Τα μικρά σκυλιά πρέπει να τρέφονται από τη μητέρα τους επί έξι εβδομάδες, αλλά σιγά-σιγά τα απομακρύνουμε από αυτήν δίνοντας τους και μικρές μερίδες κονσερβοποιημένου κρέατος μόλις γίνουν ενός μηνός.
Όταν συμπληρώσουν τις οκτώ εβδομάδες πρέπει να αποκοπούν τελείως από τη μητέρα τους και να τρέφονται αποκλειστικά με στεγνές σκυλοτροφές. Σε αυτή την περίοδο η διατροφή τους είναι πολύ σημαντική επειδή μεγαλώνουν ταχύτατα στη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής τους. Ο γιατρός σας θα σας υποδείξει ειδικές τροφές, τις οποίες θα δίνετε στο κουταβάκι σας μέχρι να γίνει 18 μηνών.
Γενικά, η τροφή των μικρών σκυλιών πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες τους, χωρίς να χρειάζονται απαραιτήτως συμπληρώματα από βιταμίνες, μέταλλα και πρωτεΐνες.

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое