Αλλεργίες του αέρα

Μια άλλη ενδιαφέρουσα αλλεργία προέρχεσαι από τη γύρη των λουλουδιών. Οι άνθρωποι πάσχουν από καταρροή, καλοκαιρινά κρυολογήματα και διάφορα άλλα είδη πυρετού από τα οποία ταλαιπωρούνται στη διάρκεια της άνοιξης εξαιτίας της γύρης.
Τις ίδιες αλλεργίες παθαίνουν και πολλά σκυλιά. Όταν λοιπόν υπάρχει πολλή γύρη στην ατμόσφαιρα, ο σκύλος σας πιθανόν να έχει πρόβλημα. Μην περιμένετε να τον δείτε να φταρνίζεται ή να τρέχει η μύτη του όπως γίνεται με εμάς. Τα σκυλιά αντιδρούν στη γύρη όπως ακριβώς κάνουν και με τους ψύλλους -ξύνονται και δαγκώνουν τα μέλη που τα ενοχλούν. Τα Πιτ Μπουλ είναι πολύ ευαίσθητα σε αλλεργίες του αέρα. Τα σκυλιά, όπως οι άνθρωποι, μπορούν να υποστούν εξετάσεις για τη διαπίστωση αλλεργιών. Αυτό, φυσικά, πρέπει να γίνει από τον ειδικό δερματολόγο κτηνίατρο.

Σημείωση:
Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχετε κι εσείς τις ίδιες αλλεργίες με το σκύλο σας. Αναγνωρίζονται όμως αμέσως και συνήθως αντιμετωπίζονται εύκολα. Αντιθέτως, οι αλλεργίες του σκύλου σας δεν διαπιστώνονται εύκολα.

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое