Μετα το ενα έτος

Συνεχίστε τις επισκέψεις στον κτηνίατρο τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά οι σωματικές λειτουργίες μεταβάλλονται με τα χρόνια, ενώ μάτια και αφτιά δεν είναι πλέον εντελώς αποτελεσματικά.
Το ίδιο συμβαίνει με τις εσωτερικές διεργασίες του συκωτιού, των νεφρών και των εντέρων. Οι σωστές διαιτητικές αλλαγές που θα συστήσει ο γιατρός θα κάνουν τη ζωή πιο ευχάριστη τόσο για σας όσο και για το Πιτ Μπουλ σας που μεγαλώνει.

Σημείωση:
Η απαλλαγή των σκύλων από τα σκουλήκια είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ επειδή ορισμένα από αυτά μπορούν να προσβάλουν ανθρώπους (η ταινία, τα νηματόζωο και τα αγκυλόστομα).
Δεδομένου ότι τα κουταβάκια δεν έχουν εξεταστεί μέχρι να γίνουν δύο ή τριών εβδομάδων, τα παράσιτα τους είναι εύκολο να μεταδοθούν στους ανθρώπους.
Οι εκτροφείς αρχίζουν ένα πρόγραμμα καθαρισμού παρασίτων δύο εβδομάδες μετά τον απογαλακτισμό. Η εργασία αυτή επαναλαμβάνεται κάθε δύο ή τρεις εβδομάδες μέχρι την ηλικία των τριών μηνών. Ο εκτροφέας από τον οποίο θα πάρετε το Πιτ Μπουλ σας θα σας εφοδιάσει με όλες τις λεπτομέρειες αυτού του προγράμματος.
Ο κτηνίατρος θα ετοιμάσει και θα ελέγξει ένα ειδικό πρόγραμμα για λογαριασμό σας. Συνήθως απαιτούνται 15-20 ημέρες εφαρμογής του προγράμματος μέχρι την πλήρη απαλλαγή του κουταβιού σας.
Δεν σας συμβουλεύουμε πάντως να δώσετε στο σκύλο σας φάρμακα που δεν συνιστούν οι γιατροί.

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое