Η αντιμετώπιση των προβλημάτων απο τροφές

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας τις αλλεργίες που προέρχονται από τρόφιμα, αλλάζοντας τη δίαιτα του σκύλου σας με φαγητά τα οποία δεν του είχατε δώσει ποτέ στο παρελθόν. Προφανώς, αφού ποτέ πριν δεν είχε δοκιμάσει μια νέα τροφή, δεν μπορεί να είναι αλλεργικός σε αυτή. Αρχίστε με ένα μόνο φαγητό, το οποίο δεν περιλαμβάνεται στη δίαιτα του μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μεταξύ των πιο συνηθισμένων φαγητών για σκύλους περιλαμβάνεται το μοσχαρίσιο κρέας ή τα ψάρια. Χρησιμοποιήστε λοιπόν κάτι πιο σπάνιο, όπως κρέας στρουθοκαμήλου, λαγού, φασιανού ή ακόμα και σκέτα λαχανικά ή πατάτες. Δώστε αυτό το είδος τροφής στο σκύλο σας (χωρίς τίποτα άλλο απολύτως) επί ένα μήνα.

Αν εξαφανιστούν τα συμπτώματα της αλλεργίας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι εντοπίσατε την αιτία. Μη φανταστείτε όμως ότι λύσατε και το πρόβλημα. Πρέπει ακόμα να βρείτε το κατάλληλο φαγητό, διαπιστώνοντας ποιο ήταν το συστατικό της παλιάς δίαιτας που προκαλούσε την αλλεργία στο σκύλο σας. Αυτό μπορεί να γίνει αρκετά εύκολα αν αρχίσετε να προσθέτετε ένα νέο είδος τροφίμου στο φαγητό του κάθε φορά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Κάθε φορά όμως που θα προσθέτετε κάτι καινούργιο στο φαγητό του πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον ένα μήνα πριν προχωρήσετε σε κάτι άλλο. Μια εναλλακτική μέθοδος είναι να μελετήσετε προσεκτικά τα είδη των τροφίμων τα οποία περιλαμβάνονται στο φαγητό που προκαλεί αλλεργία στο σκύλο σας. Αφού γίνει αυτό, θα αρχίσετε να αγοράζετε μια νέα τροφή η οποία δεν θα περιέχει ένα από τα παλιά συστατικά του φαγητού και στη συνέχεια θα κάνετε διαδοχικά το ίδιο με τα υπόλοιπα είδη επί ένα τουλάχιστον μήνα για το καθένα.

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое