Για την ράτσα AmStaff

Το αμερικανικό σταρφορντσαιρ τερριερ είναι το ίδιο σκυλί με το αμερικανικο πιτμπουλ τερριερ αλλά βγήκε από τα πιτ στη μέση της δεκαετίας του 1930.Η AKC άνοιξε τα βιβλία της σε λίγα μονό πιτ μπουλ που ταιριάζουν στα στανταρντ που έχουν διαλέξει, και κατέληξαν με το όνομα σταρφορντσαιρ τερριερς. Την αρχή της δεκαετίας του 1970 το όνομα άλλαξε σε αμερικανικό σταρφορντσαιρ τερριερ, για να αποφύγουν οποιαδήποτε σύγχυση με την ράτσα που λέγετε σταρφορντσαιρ μπουλ τερριερ από την Αγγλία που ήταν επίσης αναγνωρισμένη από την AKC.


Τα αμερικανικά σταρφορντσαιρ τερριερ είναι τώρα αναθρεμμένα για να υπακούν, και με αρκετό ταπεραμέντο. Έχουν ένα στάνταρντ ύψους και συνήθως ζυγίζουν μεταξύ 50 και 80 lbs. Συνήθως έχουν λίγο πιο καλά στάνταρντ από τα πιτ μπουλ αλλά όχι πάντα.

Η κόκκινη μύτη θεωρείτε λάθος στα στάνταρντ της ράτσας των AST και το φυσικό χαρακτηριστικό είναι στα περισσότερα AST. Τα rednose σκυλιά είναι όμοια με τα χαρακτηριστικά των αμερικανικών πιτμπουλ τερριερ παρόλα αυτά. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις τις ράτσες. Εάν το σκυλί έχει κόκκινη μύτη είναι περισσότερο όμοιο με αμερικανικό πιτμπουλ τερριερ παρότι με AST.

Από τότε που μοιράζονται τους ιδίους πρόγονους με το αμερικανικό πιτμπουλ τερριερ (που μερικοί είναι διπλά εγγεγραμμένοι ), τα AST και τα APBT δεν μοιράζονται μονό την ίδια εμφάνιση, αλλά και τις όμοιες προσωπικότητες. Η επιθετικότητα του σκυλού είναι ένα πιθανό χαρακτηριστικό και στις δυο ράτσες, αλλά όχι τόσο δυνατό και όμοιο στα AST όσο στα ξαδέλφια τους τα APBT. Τα AST υπερισχύουν σαν σκυλιά όμως, και σαν τα APBT  που συχνά έχουν τρομακτική εμφάνιση. Αυτή η εμφάνιση και η υπερισχύων στάση τους μπορεί να προκαλέσει μια εχθρική αντίδραση προς άλλα σκυλιά με αποτέλεσμα τον καυγά.

AST ή AMSTAFF ( American Staffordshire Terrier )
APBT ( American Pit Bull Terrier )

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое