Ο Ch Rascal γεννήθηκε το 1972 στην αυλή του Maurice Carver και αργότερα τον πείρε ο James Crenshaw. Ο Rascal κέρδισε 5 αγώνες, 6 από την αλυσίδα και έχασε μόνο 1, και αυτός ήταν ο πρώτος του. Ο πρώτος του αγώνας ήταν στις 52 λίβρες (25,5 κιλά) εναντίων του C. Sykes’ Sampson, και πείρε την καταμέτρηση σε 1:52. Στο ίδια show η Ch Honeybunch κέρδισε τον δεύτερο αγώνα της σε 0:28. Το 1974 ο Rascal συνάντησε τον Wood’s Snooty στις 52 λίβρες (25,5 κιλά) και αυτός ο αγώνας τελείωσε σε 1:57. Για τον τρίτο αγόνα και την δεύτερη νίκη του, αντιμετώπισε τον Irish Jerry’s Soldier σε 1:30. Για το πρωτάθλημα του επικράτησε ενάντια στον Baxter’s Booger σε 1:16 στις 48λίβρες ( 23,5 κιλά), το οποίο κατέληξε σαν το ιδανικό του βάρος. Τότε αυτός είχε νίκες έναντι των Hughes’ & Hick’s Big Boy σε 1:45 και Langston’s Satan σε 1:19.Ο Ch Rascal δεν χαρακτηρίστηκε από το δυνατό του στόμα, όπως πολύ πίστευαν, αλλά σαν πάρα πολύ game καθώς όλοι οι αγώνες του πήγαν πάνω από μία ώρα, αγωνίζονταν με κάθε στυλ, αλλά του άρεσε να δουλεύει το κεφάλι. Λίγα σκυλιά μπορούσαν να βάλουν τον Rascal από κάτω. Ακόμα και στην ήττα του από τον Sampson, ο Sampson απεβίωσε σε περίπου μιάμιση ώρα μετά τον αγώνα.

Η ικανότητα του να παράγει ήταν εμφανείς στους Gr Ch Pedro, Ch Rascal Jr, Demon, Sugar, Bandit, Polly και Krypto απλά να ονομάσουμε μερικούς από τους απογόνους του. Ο Rascal απεβίωσε σε ηλικία 11 ετών το 1983, αλλά θα τον θυμόμαστε σαν ένα από τους καλύτερους.

Pedigree Link

Μεταφορά επιθετικής μάνας.

Ερώτηση:

Καλημέρα έχω ένα σοβαρό πρόβλημα και χρειάζομαι επείγουσα βοήθεια.
Πρόσφατα μου χάρισαν ένα πιτμπουλ χωρίς να με ενημερώσουν ότι ήταν έγκυο. Όταν το ανακάλυψα είχαν φύγει στην Γερμανία .
Το είχα μια βδομάδα συνεχώς μαζί μου ώσπου γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο, από εχθές δεν μπόρεσα να την κατεβάσω και να την πάω σε μια φωλιά που της ετοίμασα ειναι πολύ αγρία και με το ζόρι την ταΐζω από απόσταση.
Θέλω συμβουλές πως να κερδίσω την εμπιστοσύνη της.
Ευχαριστώ για την προσπάθεια που θα καταβάλλεται.


Απάντηση

Αγαπητή κυρία Καίτη καλησπέρα σας,
 
Δυστυχώς δεν είναι εφικτό από μέρους μου σε τέτοιου είδους θέματα να καταφέρω να έχω μια σωστή εικόνα της κατάστασης.
Επίσης διαβάζοντας το email σας μου δημιουργούνται αρκετές απορίες, θα πρότεινα εάν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου τηλεφωνικά στο 6944.178781 για να δούμε τι μπορεί να γίνει.
 
 
Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое