Ασθένεια
Τι είναι;
Τι την προκαλεί
Συμπτώματα
Λεπτοσπείρωση
Άσχημη ασθένεια που προσβάλλει τα εσωτερικά όργανα. Μεταδίδεται και σε ανθρώπους. Ένα βακτηρίδιο που βρίσκεται στα τρωκτικά, το οποίο περνάει από τις βλεννώδεις μεμβράνες και απλώνεται σε όλο το σώμα. Πυρετός, εμετοί και απώλεια όρεξης στις ελαφρότερες περιπτώσεις, μέχρι πλήρης καταστροφή των νεφρών και πιθανόν θάνατος στις πιο σοβαρές.
Λύσσα
Ισχυρός θανατηφόρος ιός που προσβάλλει τα θερμόαιμα θηλαστικά. Ένα βακτηρίδιο που βρίσκεται στα τρωκτικά, το οποίο περνάει από τις βλεννώδεις μεμβράνες και και απλώνεται σε όλο το σώμα. 1ο στάδιο: φόβος και αλλαγή συμπεριφοράς.
2ο στάδιο: επιθετικότερη στάση του σκύλου.
3ο στάδιο: απώλεια συντονισμού και πρόβλημα κινητικής λειτουργίας.
Παραβοϊωση
Πολύ μεταδοτικός και θανατηφόρος ιός. Μόλυνση από τον ιό που συνήθως υπάρχει στα περιττώματα των μολυσμένων σκύλων. Συνήθως έντονη διάρροια.
Επίσης εμετοί, κόπωση και έλλειψη όρεξης,
Βήχας
Μόλυνση του αναπνευστικού συστήματος. Συνδυασμός ιών και βακτηριδίων. Χρόνιος βήχας.
Ζωονόσος
Ασθένεια που μόλυνε το αναπνευστικό και το νευρικό σύστημα. Ιός που σχετίζεται με τον ιό της ιλαράς. Είναι ήπια, όπως πυρετός, έλλειψη όρεξης και βλεννώδη περιττώματα, που εξελίσσονται σε εγκεφαλική βλάβη.
Ηπατίτιδα
Ιός που προσβάλλει κυρίως το συκώτι. Αδενοϊός σκύλων τύπου Ι (0ΑΝ/-1). Μπαίνει στο σώμα με την οσμή. Στα ήπια περιλαμβάνονται νωθρότητα, διάρροια και εμετοί. Στα σοβαρά μαύρισμα των ματιών από θύλακες του ιού.
Στεφανιαία
Ιός που προκαλεί προβλήματα πέψης. Μεταδίδεται από τα μολυσμένα κόπρανα. Στομαχικές διαταραχές με συνέπεια απώλεια όρεξης, εμετούς και διάρροια.

 

Μεταφορά επιθετικής μάνας.

Ερώτηση:

Καλημέρα έχω ένα σοβαρό πρόβλημα και χρειάζομαι επείγουσα βοήθεια.
Πρόσφατα μου χάρισαν ένα πιτμπουλ χωρίς να με ενημερώσουν ότι ήταν έγκυο. Όταν το ανακάλυψα είχαν φύγει στην Γερμανία .
Το είχα μια βδομάδα συνεχώς μαζί μου ώσπου γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο, από εχθές δεν μπόρεσα να την κατεβάσω και να την πάω σε μια φωλιά που της ετοίμασα ειναι πολύ αγρία και με το ζόρι την ταΐζω από απόσταση.
Θέλω συμβουλές πως να κερδίσω την εμπιστοσύνη της.
Ευχαριστώ για την προσπάθεια που θα καταβάλλεται.


Απάντηση

Αγαπητή κυρία Καίτη καλησπέρα σας,
 
Δυστυχώς δεν είναι εφικτό από μέρους μου σε τέτοιου είδους θέματα να καταφέρω να έχω μια σωστή εικόνα της κατάστασης.
Επίσης διαβάζοντας το email σας μου δημιουργούνται αρκετές απορίες, θα πρότεινα εάν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου τηλεφωνικά στο 6944.178781 για να δούμε τι μπορεί να γίνει.
 
 
Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое