Ο Ch Homer ROM, είναι ένα γνωστό σκυλί από έναν γνωστό σκυλά, τον Mountain Man (Lester Hughes). Ο Ch Homer ROM κέρδισε συνολικά9 φορές, παρόλα αυτά μερικοί λένε 10. Δεν είναι εγγεγραμένές όλες. Ποτέ δεν έδειξε ιδιέτετο gameness καθώς χτυπιόταν με όλους του αντιπάλους του. Όταν ρωτήσαμε ποιο ήταν το σκυλί με το δυνατότερο δάγκωμα που είχε δει ποτέ ο Mountain Man απάντισε ο Zebo ήταν ο καλύτερος και ο Homer ήταν εξίσου καλός. Ήταν προφανές από το πρόσωπο του Homer ότι είχε πάρει πολλά δαγκώματα στο κεφάλι για να τον κερδίσει, τα οποία ήταν ένα σημάδι από ένα σκυλί με δυνατό στόμα.


Ο Homer είχε βγει από τον J Crenshaw’s Ch Rascal Jr a.k.a Little Rascal ή Tojo από την Mr Mark;s Midnight a.k.a. Hughes ή Mountain Man’s Midnight. Ο Ch Rascal Jr ήταν από τον J Crenshaw’s Ch Rascal 5xW ίδιο ζευγάρωμα με τoν Carver’s Stompanato , και βγήκε από την Irish Jerry’s Ch Honeybunch ROM, όλα εκτροφή του Maurice Carver. Η Midnight ήταν από τον John Shivar’s Buster, αργότερα γνωστό ως Loposay’s Buster ROM, επίσης εκτροφής του Maurice Carver, ίδια εκτροφή όπως οι Holt’s Jeremiah και Carver’s Belle, και έξω από την Loposay’s Queen, μια Boudreaux/Lightner διασταύρωση από τον Grady Cumming’s Eli III και John Shivar’s Beanie, a.k.a. Loposay’s Beanie.

Παρήγαγε μερικά από τα καλύτερα σκυλιά στην εποχή του. Για παράδειγμα Homer’s Ch Junior Hughes 4x, Miller’s Ch Homer Jr, Mountain Man’s Ch Homer Jr, P & M’s Ch Homer, Rebel’s Gr Ch Hazel, Plummer Ron’s Ch Yo Yo, Mountain Man’s Ch Lil Bill, μαζί με άλλους νικητές.

Ο Mountain Man είχε εκθρέψει και κατείχε πολλά διάσημα σκυλιά συμπεριλαμβανόμενων των Hughe’s Gator, Mountain Man’s Deadwood, Elwood, Festus, Ch Homer Jr, Lugar, Midnight, Gr Ch Shady Lady, Spider Bitem, Gr Ch Spooky, Gr Ch Zebo ROM, και άλλα.


Pedigree Link

Εμβόλια

Ερώτηση:

Καλημέρα σας. Πρόσφατα απέκτησα το δεύτερο πιτμπουλάκι μου, ένα θηλυκό το οποίο έκλεισε τον ένα μήνα ζωής. Επειδή στο μεγαλύτερο πιτμπουλ μου (αρσενικό) το οποίο είναι τώρα 3 χρονών, δεν θυμάμαι περίπου πότε του έκανα το πρώτο του εμβόλιο, θα μπορούσατε να με ενημερώσετε πότε ακριβώς πρέπει να εμβολιάσω την μικρή? Ποια ακριβώς είναι η συχνότητα εμβολιασμών τους και από τι τα προστατεύει?
Οι απαντήσεις σας θα μου φανούν χρήσιμες και θα με βοηθήσουν πολύ!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...


Απάντηση

Αγαπητή κυρία Βιβή καλησπέρα σας,
 
Ο κτηνίατρος είναι κατάλληλος να σας ενημερώσει σχετικά με το πότε αλλά και για το πρόγραμμα εμβολιασμών και αποπαρασιτώσεων που θα ακολουθήσετε.
Στο βιβλιάριο εμβολιασμών του ενήλικου σκύλου σας αναγράφεται αναλυτικά ενάντια ποιών λοιμωδών νοσημάτων εμβολιάζεται ο σκύλος καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με την υγεία του κατοικιδίου μας.
Η αποπαρασίτωση και ο εμβολιασμός μπορούν να ξεκινήσουν όταν έλθει το κουτάβι στα χέρια του νέου του ιδιοκτήτη εάν δεν έχουν ήδη ξεκινήσει.
 
 
Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое