Η Queen νίκησε την Goodyear’s Lady 2XW σε περίπου 27 ή 28 λεπτά στην πρώτη της φορά. Η δεύτερη φορά της ήταν με την J. Mann’s 2XW, και ο Junior την τράβηξε πίσω γιατί ήταν νικήτρια. Μετά από αυτά η Queen πήγε σε μια 2XW σκύλα που λέγοταν Mule βγαλμένη από τον FLA νομίζω, και έτρεξε πάνω της για 14 λεπτά. Μετά από αυτά ο J.Mann κάλεσε την Queen έξω γιατί εσθάνοταν πως η Blondie δεν ήταν 100% όταν είχαν συνατνηθεί για πρώτη φορά και πίστευε πως η Blondie θα μπορούσε να την νικήσει, και όλα αυτά περίπου σε 31 λεπτά. Αυτά έγιναν από το EZ Kennels, και αυτός ήταν που έκανε το ζευγάρωμα Queen of Hearts X Mr. Roger’s.


O J. Abe ήθελε να την χρησιμοποιήσει για να πάει στο Rebel Kennels και θα φρόντιζε για τα πάντα, και αν κέρδιζε θα την αγόραζε για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ο Ricky θα χρησιμοποιούσε την Ch Lou, η οποία είχε γραφτεί σαν 2xW στην ιστορία της Queen στο περιοδικό AGDT αλλά ήταν Ch και είχε γραφτεί για αυτή ένα μεγάλο άρθρο στο περιοδικό The Journal ή σε ένα άλλο από τα παλιά περιοδικά. Η Ch Lou άρεσε περισσότερο στον Ricky από την Shady Lady, και αν αισθανόταν πως η Shady Lady μπορούσε να χτυπήσει την Queen θα την ανακαλούσε. Η Queen κέρδισε την Ch Lou σε περίπου 28 λεπτά.
Τώρα στα βόρεια υπήρχε ένα πραγματικό τέρας που ονομαζόταν Eliminator’s Ch Pepper που ήταν 2xW, είχε φοβερό στόμα. Θυμάμαι είχα ακούσει όλες της τρομακτικές ιστορίες σχετικά με αυτή και την αδερφή της την Mau Mau. Στην συνέντευξη Roadblock στο The Complete Gamedog ο McNasty είπε η Ch Pepper ένα από τα δυνατότερα δαγκώματα που είχε ποτέ δει. Αυτό λέει πολλά όταν προέρχεται από μια ομάδα που έχει φοβερά σαγόνια όπως η Ch Beau. Η Queen κατέστρεψε την Ch Pepper σε 29 λεπτά.
Μετά από αυτό ο κόσμος πίστευε πως η Queen μπορεί απλά να είχε ένα πολύ δυνατό στόμα, έτσι ήρθαν σε αυτή με μια game head σκύλα όπως η 4xW Ch Lady Beast, η οποία έσπασε σε 27 λεπτά. Η τελευταία της ήταν απέναντη στην 2xW Miss Redboy, και ήταν για 22 λεπτά. Μετά από αυτά ήταν δύσκολο ως αδύνατο να βρεθεί αντίπαλος για την Queen, they went from doing her for 80k all the way down to 5k just so people would step up to the plate. Δεν φτάνεις έτσι απλά στις 8 νίκες και σταματάς, φυσικά και ήθελαν να κάνουν την Queen Dbl Gr Ch. Ήταν 100% γεγονός πως η Queen δούλευε στις 42 λίβρες (20,5 κιλά) και προσφέρθηκε στον Ken στην μέση της σταδιοδρομίας τους, και για οποιονδήποτε λόγο αρνίθηκε, και δεν έκανε άσχημα επειδή ο Abraham και ο Ken ήταν καλή φίλοι. Έχω την δική μου γνώμη για το ποια θα είχε νικήσει, αλλά αυτό είναι απλά η γνώμη μου. Ποτέ δεν θα μάθουμε ποια θα το έκανε. Όμως να πω πως η Tornado ήταν η σκύλα όλων τον εποχών επειδή το κατάφερε το να κάνεις 10 νίκες είναι απλός τρελό. Ήταν μια από της καλύτερες που έχουν ζήσει. Molly Bee, Queen of Hearts, Shady Lady και πολλές άλλες μπορούν να μπουν στην ίδια λίστα.
Όταν ακούτε κάποιους άντρες να μιλάνε γύρω από μια συζήτηση για το ποια θα κέρδιζε μεταξύ της Queen και της Tornado θα ακούσετε πολλές ιστορίες, και πολλά από αυτά εξαρτώνται από το ποιος θα μιλήσει. Αυτό που ετοιμάζομαι να πω θα ακουστεί γελοίο, αλλά είναι αλήθεια. Αγώνας μεταξύ αυτόν τον δύο Bulldog ήταν μεγάλο ζήτημα, και ήταν μεγαλύτερο από ότι οι περισσότεροι από εσάς σκέφτονται. Υπήρξε μια εποχή που ο Boudreaux δεν θα πουλούσε σκύλο σε έναν μαύρο άντρα, όπως και άλλοι πολλοί εκτροφείς. Στους περισσότερους νέγρους πουλούσαν σκουπίδια όταν οι εκτροφείς ήθελαν να βγάλουν γρήγορα χρήμα. Το χρήμα τα άλλαξε όλα αυτά. Όταν οι παλιοί ρατσιστές εκτροφείς είδαν πως οι νέγροι ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν καλά για ένα bulldog όλα άλλαξαν. Συζητήστε με οποιονδήποτε εθνικιστή παλιό σκυλά και θα σου πει πως η Queen θα έκανε μια βαθιά τρύπα στον κώλο της Tornado. Ειπώθηκαν από τους J. Abraham, Jesse Rod's, MauMau, Indian Sonny και πολλούς άλλους. Αλλά από την μεριά της Tornado θα ακούσετε μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Να πω πως η Queen of Hearts ήταν η καλύτερη σκύλα που έζησε ποτέ, και να πούμε ότι ένα νέγρος είχε την καλύτερη σκύλα. Ξέρω ότι μπορί να είναι δύσκολο για εσάς τους νέους να το κατανοήσετε αλλά είναι αλήθεια.

Μετάφραση από άρθρο μέλους του g-d.com


Η Gr Ch Queen of Hearts μια 8 φορές νικήτρια με ένα αρκετά εντυπωσιακό ρεκόρ. Όλες της οι αντίπαλοι ήταν πιθανές Ch και Gr Ch με τα δικά τους απίστευτα ρεκόρ. Η Queen κατέστρεφε τα θύματα της με το δικό της στυλ πάλης και με το συντριπτικό και δυνατό δάγκωμα της. Από τους 8 αντιπάλους της μόνο τρεις ήταν σε θέση να επιβιώσουν από το φoβερό πνίξιμο για το οποίο ήταν γνωστή η Queen. Πολύ κορυφαίοι σκυλάδες που την είδαν σε δράση θεωρούν ότι ήταν ένας άσσος. Στο μόνο συνέδριο που συμμετείχε της απονεμήθηκαν οι τίτλοι Best Female in Show και Best Dog in Show. Η Queen of Heart είχε μια ξεχωριστή διάθεση. Ήταν ο Dr. Jekle και ο Mr. Hyde. Ενώ την διατηρούσαν αυτή ήταν μια καλή εγκάρδια και πρόθυμη σκύλα, αλλά όταν άκουγε την έκφραση ‘’PIT TIME’’ γινόταν εξαιρετικά επιθετική και ούρλιαζε να πάει πάνω στο άλλο σκυλί. Πολλοί πιστεύουν πως η Queen of Hearts θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα σκυλιά όλων τον εποχών.
-goodyears Lady-37lbs-27min
-junior & sparks BLONDIE-37lbs-31min
-rebelkennels'LOU-38lbs-28min
-dans MULE DOG-38lbs 14min
-juniors BLONDIE-39lbs-34min
-eliminator and knapps PEPPER-39lbs-27min
-howards LADY BEAST-38.5lbs-28min
-jerrys MISS RED BOY-39lbs-22min

Pedigree Link

Πρόβλημα κοινωνικοποίησης.

Ερώτηση:

ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΦΙΝΤΕΛ. ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.
ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ, ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗ ΦΥΛΗ Κ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ  ΠΟΛΥ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΧΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΣΕΣ ΒΟΛΤΕΣ Κ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΑ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ''ΚΟΚΟΝΑΚΙΑ'' Η' ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ.
ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ??


Απάντηση:

Καλησπέρα σας,
 
Πιθανότατα ένας από του λόγους να είναι αυτός που αναφέρετε δυστυχώς όμως δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει και που οφείλεται.
Επίσης δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι όντως επιθετικότητα ή απλά το κουτάβι προσεγγίζει απότομα ή άγαρμπα σκυλιά του ίδιου μεγέθους λόγο απειρίας ή λάθους χειρισμού δικούς σας.
Σίγουρα το να το χτυπήσετε ή το να του φωνάξετε όπως πολύ σωστά λέτε δεν πρόκειται να βοηθήσει, όπως η ανταμοιβή έτσι και η τιμωρία μπορεί να δυναμώσει μια συμπεριφορά.
Αν νοιώθουμε ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε ή να διαχειριστούμε μια κατάσταση απλά αποχωρούμε από τον χώρο καλώντας το κουτάβι να μας ακολουθήσει. Χωρίς ένταση, φωνές, τραβήγματα λουριού κλπ.
Προσωπικά θα το έφερνα σε ελεγχόμενη/σωστή επαφή αρχικά με σκύλους που δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα και θα το αντάμειβα κάθε φορά που θα χρησιμοποιούσε την γλώσσα του σώματος του σωστά.
Έπειτα θα δοκίμαζα με σκύλους ίδιου μεγέθους, ίδιας ηλικίας κλπ. αρχικά για πολύ λίγο και ανάλογα την πρόοδο θα αυξανόταν ο χρόνος και η απόσταση.
Θα ξεκινούσα  να του μαθαίνω εναλλακτικές συμπεριφορές για να χρησιμοποιεί αντί αυτών που δεν θέλω και για να έχω και εγώ από κάπου να πιαστώ. Αρχικά σε περιβάλλον που μπορεί να αποδώσει και σταδιακά θα πρόσθετα παρενοχλήσεις, καινούργιους χώρους κλπ.
Αν υποθέσουμε ότι έχει συνδυάσει για κάποιο λόγο αρνητικά αυτού του είδους τους σκύλους θα προσπαθούσα να το αντιστρέψω (απευαισθητοποίηση) ανταμείβοντας τον και παίζοντας μαζί του κάθε φορά που θα βρισκόταν άλλος σκύλος στον χώρο. Σκύλος =  παιχνίδι, λιχουδιές κλπ.
Επίσης το να καταφέρουμε να έχουμε την προσοχή του σκύλου μας επάνω μας είναι σημαντικό σε όλες τις περιπτώσεις ανεξάρτητα προβλήματος ή μη, ένας τρόπος είναι ο παραπάνω.
Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω για το λόγο ότι οι ισορροπίες σε αυτού του είδους τα προβλήματα είναι αρκετά λεπτές είναι σημαντικό να έχουμε την βοήθεια και την καθοδήγηση από εκπαιδευτή ειδικό σε θέματα συμπεριφοράς.
 
 
Για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Χαρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ.
 
 
Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων
 
 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое