Πολλοί από εμάς είμαστε αλλεργικοί στα δαγκώματα των κουνουπιών. Το σημείο του δαγκώματος μας "τρώει", πρήζεται και καμιά φορά μολύνεται. Οι σκύλοι εμφανίζουν τα ίδια συμπτώματα στους ψύλλους, στα τσιμπούρια και στα ακεραία (άκαρι). Όταν νιώθουμε το τσίμπημα του κουνουπιού που μας δαγκώνει, έχουμε την ευκαιρία να το σκοτώσουμε με το χέρι μας.
Δυστυχώς, όταν ο σκύλος μας δέχεται επίθεση από ψύλλο, τσιμπούρι ή ακάρεα μπορεί μόνο να ξυστεί ή να το διώξει. Από τη στιγμή όμως που θα δεχτεί το δάγκωμα του, η ζημιά από το παράσιτο έχει γίνει. Μπορεί επίσης να έχει αφήσει τα αβγά του, τα οποία θα προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Η φαγούρα από τα δήγματα παρασίτων οφείλεται προφανώς στο σάλιο που μένει στο σημείο του δαγκώματος όταν το παράσιτο απομυζά το αίμα του σκύλου.

Σημείωση:
Υπάρχει μια πιθανότητα στις τέσσερις να έχει το κουταβάκι σας τον μοιραίο συνδυασμό γονιδίων από δύο γονείς που είναι φορείς της ακροδερματίτιδας.

αα = ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΥΓΙΕΣ
ΑΑ = ΜΟΙΡΑΙΟ
Αα = ΦΟΡΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αν τόσο το θηλυκό όσο και το αρσενικό έχουν γονίδια του τύπου Αα, οι πιθανότητες να έχει το κουταβάκι σας το μοιραίο συνδυασμό ΑΑ είναι μία στις τέσσερις. Μητέρα Α α Πατέρας Α ΑΑ Αα α Αα αα

Θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων.

Ερώτηση:

 

Καλησπέρα είμαι από Αίγινα έχω 4 σκυλιά 2 ελληνικά ποιμενικά και 2 pitbull!
Έχω ασχοληθεί λίγο με την εκπαίδευση με τροφή, θα ήθελα αν μπορείς και θέλεις να με βοηθήσεις σε αυτό, θα ήθελα να ασχοληθώ και πιο επαγγελματικά αρκεί να έχω κάποιον άνθρωπο να με βοηθήσει με τις γνώσεις του εάν θέλει φυσικά!
Από 5 χρονών είμαι με σκύλο μαζί!
Ευχαριστώ πολύ.

 


 


Απάντηση:

 

Αγαπητέ κύριε Νεκτάριε καλησπέρα σας,

 

Αν σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων θα πρέπει όπως όλοι μας να απευθυνθείτε στις σχολές εκπαίδευσης που σας ενδιαφέρουν έτσι ώστε να σας ενημερώσουν σχετικά με τα μαθήματα, το κόστος, την διάρκεια, τον τρόπο κλπ.
Προσωπικά δεν διαθέτω σχολή εκπαίδευσης εκπαιδευτών παρόλα αυτά αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι συγκεκριμένα πολύ ευχαρίστως.

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое