Τα νηματόζωα που μολύνουν τους σκύλους είναι γνωστά με την επιστημονική ονομασία toxocara canis και ζουν μέσα στα έντερα τους. Τα σκουλήκια αυτά γεννούν συνεχώς αβγά. Υπολογίζεται ότι ένα Πιτ Μπουλ παράγει 150 γραμμάρια κοπράνων ημερησίως. Κάθε γραμμάριο περιέχει κατά μέσο όρο 10.000-12.000 αβγά από νηματόζωα. Δεν υπάρχουν γνωστές περιοχές όπου πηγαίνουν οι σκύλοι, στις οποίες να μην υπάρχουν αβγά αυτού του παρασίτου. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος από τα νηματόζωα είναι ότι προσβάλλουν και τους ανθρώπους! Συνεπώς, καλό είναι να γίνεται τακτικός έλεγχος του σκύλου μας για τέτοιου είδους παράσιτα. Από νηματόζωα προσβάλλονται επίσης και οι χοίροι, με αποτέλεσμα τη μετάδοση τους σε ανθρώπους και σκύλους. Το χαρακτηριστικότερο παρασιτικό νηματόζωο ονομάζεται ascaris lumbricoides.

Θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων.

Ερώτηση:

 

Καλησπέρα είμαι από Αίγινα έχω 4 σκυλιά 2 ελληνικά ποιμενικά και 2 pitbull!
Έχω ασχοληθεί λίγο με την εκπαίδευση με τροφή, θα ήθελα αν μπορείς και θέλεις να με βοηθήσεις σε αυτό, θα ήθελα να ασχοληθώ και πιο επαγγελματικά αρκεί να έχω κάποιον άνθρωπο να με βοηθήσει με τις γνώσεις του εάν θέλει φυσικά!
Από 5 χρονών είμαι με σκύλο μαζί!
Ευχαριστώ πολύ.

 


 


Απάντηση:

 

Αγαπητέ κύριε Νεκτάριε καλησπέρα σας,

 

Αν σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων θα πρέπει όπως όλοι μας να απευθυνθείτε στις σχολές εκπαίδευσης που σας ενδιαφέρουν έτσι ώστε να σας ενημερώσουν σχετικά με τα μαθήματα, το κόστος, την διάρκεια, τον τρόπο κλπ.
Προσωπικά δεν διαθέτω σχολή εκπαίδευσης εκπαιδευτών παρόλα αυτά αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι συγκεκριμένα πολύ ευχαρίστως.

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое