Οι περιπτώσεις αυτές συνήθως αναφέρονται σαν αλλεργικές όταν πρόκειται για ανθρώπους. Οι αλλεργίες όμως έχουν σχεδόν πάντα σαν αποτέλεσμα την φλεγμονώδη αντίδραση σε έναν εξωτερικό ερεθισμό. Οι παθήσεις που προκαλούν ανοσία δημιουργούν σοβαρές βλάβες στους ιστούς οι οποίοι προσβάλλονται.
Η πλέον γνωστή περίπτωση ασθένειας που προκαλεί ανοσία είναι ο λύκος. Τα συμπτώματα της ποικίλλουν και είναι δυνατόν να επηρεάσει τους νεφρούς, τα οστά, τη χημεία του αίματος και την επιδερμίδα. Μπορεί επίσης να αποβεί μοιραία τόσο για ανθρώπους όσο και για σκύλους, αν και πιστεύεται ότι δεν είναι μεταδοτική. Συνήθως αντιμετωπίζεται επιτυχώς με κορτιζόνη ή κάποιο παρόμοιο κορτικοειδές, αλλά η εκτεταμένη χρήση αυτών των φαρμάκων έχει σημαντικές επιβλαβείς παρενέργειες.

Σημείωση:
Ευτυχώς, οι εκτροφείς έχουν διαπιστώσει ελάχιστα κληρονομικά προβλήματα στο Αμερικανικό Πιτ Μπουλ Τεριέ. Ίσως τα σημαντικότερα που αφορούν αυτή τη ράτσα να σχετίζονται με τη φυσική δύναμη και το υψηλό επίπεδο της δραστηριότητας τους. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν βλάβες μυών και αρθρώσεων, σπασμένα κόκαλα, θλάσεις τενόντων και σπασμένα δόντια.

Έχει βγει θεραπεία για το καλαζάρ;

Ερώτηση:

Έχει βγει θεραπεία για το καλαζάρ?Απάντηση:

Αγαπητέ κύριε Βασίλη καλησπέρα σας,

Υπάρχουν κάποιες θεραπείες για την συγκεκριμένη ασθένεια, το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Ο κτηνίατρος είναι κατάλληλος για να σας κατατοπίσει σχετικά με το θέμα, μη διστάσετε να τον ρωτήσετε.

Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое