Σαν κουτάβι ο Buck πουλήθηκε από τον Pat Patrick σε ένα γιατρό. Αποδείχτηκε ότι δεν ήταν κατάλληλος για κατοικίδιο και πωλήθηκε στο τέλος στον Alan Waldman ο οποίος αγωνίστηκε και κέρδισε 2 φορές με την Buck στις αρχές του 50. Την μια με την Aldon’s Zeke, που αργότερα έγινε Ch και την άλλη με την Winchester’s Conan. Ο STP αγόρασε τον Buck από τον Alan Waldman μόλις ο Buck έγινε 2 ετών και αγωνίζονταν στις 46 λίβρες ( 22,5 κιλά). Μόλις ο STP άρχισε να δουλεύει τον Buck έβλεπε ότι έχει απίστευτη αντοχή. Στα χέρια του STP, ο Buck κατεδάφισε όλο τον ανταγωνισμό του, που περιλάμβανε κάποια που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης ανάμεσα στα σκυλιά αγώνων. Ο Buck δεν θάμπωνε τους εκτροφείς με δεκάλεπτες νίκες, αλλά δεν είχε καμία αδυναμία ως σκυλί αγώνων και πάντα κυριαρχούσε στον αντίπαλο του, δεν είχε σημασία τι στυλ.


Ο πρώτος αγώνας του Buck, με τον STP, ήταν με τον Tito’s Tonka ο οποίος δεν μπορούσε να αντισταθεί στον Buck καθώς ο Tonka σταμάτησε σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Η επόμενη φορά ήταν ενάντια στον Captain America’s Jumbo Jim. Ο Jumbo Jim ήταν διπλής εκτροφής του GR. Ch. Hank, και πήρε την ευκαιρία να νικήσει τον Buck. Ο Jumbo έκανε ένα απίστευτο scratch σε 1:30, αλλά σε 1:57 κατέρρευσε στην γωνία του και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Την Πέμπτη φορά ο Buck πήγε στον Rodney’s JR έναν 2 φορές νικητή, αδερφός του Gr Ch Yellow ROM. Ο JR στα 52 λεπτά δεν μπορούσε να κάνει οτιδήποτε περαιτέρω. Ο JR μετά πήγε να κερδίσει τρεις άλλους αγώνες.

Ο έκτος αγώνας του Buck ήταν ενάντια στον P.& H.’s Rocky, ένας σκληρός γιός του Ch Jeep και της Gr Ch Miss Rage. O Rocky τραβήχτηκε πίσω σε λίγο παραπάνω από μια ώρα. Ο Rocky πήγε για να πάρει το πρωτάθλημα του μετά από άλλη μια ήττα από τον Super Gnat’s Gr Ch Ace. Σε αυτή την στιγμή αποσύρθηκε ως ένας 6 φορές νικητής και δεν ήταν ακόμα 4 ετών. Ετοίμαζα τον Super Gnat’s Gr Ch Ace για τον τέταρτο του αγώνα απέναντι στον P & H’s Rocky, όταν έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον STP. Εξήγησε ότι μετά από δύο χρόνια συνταξιοδότησης, ο Gr Ch Buck θα αντιμετώπιζε τον Ricky Jones με τον Gr Ch Sandman στις 48 λίβρες (23,5 κιλά). Και τα 2 σκυλιά ήταν εξαιρετικά έμπειρα με παρόμοιο στυλ και ο STP προέβλεπε ότι ο αγώνας θα ήταν μακρύς. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που δυο καταγεγραμμένοι Gr Ch θα συναντιόντουσαν.

Ο Rebel Kennels Gr Ch Sandman είχε αναπαραχθεί και εκτραφεί από τον Ricky Jones από Rascal/Jeep και Boomerang διασταύρωση. Λόγο αυτού ο Ricky μπορούσε να πάρει κάποια από τα ανεπιθύμητα σκυλιά από ορισμένους καλούς σκυλάδες, και με αποφασιστικότητα και αίσθηση ο Ricky έκτρεφε bulldog που θα μπορούσαν να αγωνιστούν και να κερδίσουν πάνω από τα καλύτερα στην χώρα. Μερικά από τα καλύτερα σκυλιά αγώνων, σε οποιοδήποτε βάρος, είτε άνηκαν στο Redel Kennel, ή ταιριάστηκαν στο Rebel Kennel.

Υπήρχαν περίπου 25 εκτροφείς που περίμεναν να αρχίζει ο αγώνας. Ο φίλος μου Peter από την Ολλανδία είχε ποντάρει στον Sandman, ενώ εγώ είχα ποντάρει στον Buck. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που δεν είχαμε ποντάρει στην ίδια πλευρά. Τα σκυλιά ελευθερώθηκαν και ο Sandman πετάχτηκα σαν ρουκέτα και έκανε ένα καλό πιάσιμο. Όταν ο Sandman πείρε να τον πνίξει, ο Buck αργά και έξυπνα τον πείρα από έξω. Ο Ricky ενθουσιασμένος είπε ότι το πνίξιμο του Buck είχε σπάσει. Για τα πρώτα 20 λεπτά ο Sandman ήταν πάνω από τον Buck, αλλά τότε ο Buck άρχισε να κυριαρχεί στην δράση. Ο Buck ήταν λίγο πιο δυνατός και είχε λίγο πιο βαρύ δάγκωμα. Έπαιρνε τον αγώνα από τον Sandman, αλλά ούτε αυτός μπορούσε να πάρει ένα μεγάλο προβάδισμα έναντι του άλλου. Και τα δύο σκυλιά δεν μπορούσαν να κρατηθούν στην γωνιά τους καθώς εκτοξεύονταν για τα δικά τους scratches. Περίπου μιάμιση ώρα μέσα στον αγώνα ο Sandman έκανε ένα καλό κράτημα στον λαιμό του Buck. Όσο ο Buck προσπαθούνε να ελευθερωθεί, ο Sandman κρατούσε και τον οδηγούσε σε αδιέξοδο. Ο Sandman δεν ήθελε να αφήσει και ο Buck δεν μπορούσε να ελευθερωθεί, έτσι οι δύο Gr Ch ήταν κλειδωμένοι ακίνητοι και ο χρόνος κυλούσε. Έμοιαζε τα δύο σκυλιά να έχουν κοιμηθεί. Ο Buck άρχισε να κάνει θόρυβο δείχνοντας την αντίδραση του στην αδυναμία του να κινηθεί. Ο Ricky έγινε ακόμα πιο ενθουσιώδης ερμηνεύοντας τους θορύβους του Buck σαν σημάδι πως θα εγκατάλειψη. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια καθώς ο Buck ελευθερώθηκε και επανέλαβε την κυριαρχία του πάνω στον Sandman. Ο Ricky άρχισε να δυσφημίζει τον Buck, αλλά και τον STP. Κάποια στιγμή είπε ότι πρόκειται να κλωτσήσει τα πλευρά του Buck γιατί είναι ένας κόπρος. Εγώ τον παρότρυνα να το κάνει και από το φάουλ θα άφηνε νικητή τον Buck. Νομίζω πως ο Ricky είχε αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι ο Buck επρόκειτο να νικήσει τον Sandman και αυτός ήταν ο τρόπος του να αντιμετωπίσει αυτή την πιθανότητα. Δεν έχει σημασία πόσες φορές και με τι τρόπο ο Ricky πρόσβαλε τον Buck αλλά ο STP δεν φάνηκε να ενοχλείτε. Ο STP έμενε με τον σκύλο του και αγνοούσε όλες της εξωτερικές παρεμβάσεις. Ο STP έδωσε στους εκτροφείς μια καλή επίδειξη της ψυχραιμίας και της αποφασιστικότητας σε μια δύσκολη κατάσταση. Αυτό ήταν ένα ακόμα ματς μέχρι το τέλος, όταν ο Sandman άρχισε να κλονίζεται και ήταν σαφές ότι ο Buck επρόκειτο να κερδίσει. Σε τρεις ώρες και δέκα επτά λεπτά, μετά από τρία ακόμα scrathes ο Sandman πήρε την καταμέτρηση. Ο Buck έκανε ένα scratch, ήταν γρήγορο και χτύπησε τον Sandman.

Μεταφέραμε τον Buck σε ένα κοντινό υπόστεγο και κάναμε μια ενδοφλέβια ένεση. Ο Buck έλαβε 10cc Azium σε περίπου 800ml από Ringers πριν από το σχίσιμο στο πόδι του. Σε μια παρακείμενη αποθήκη, ο Ricky εργάζονταν σε μια προσπάθεια να σώσει το Sandman. Μου είπαν ότι έδωσε στον Sandman μια ένεση Epinephrine, η οποία χρησιμοποιείται συχνά από ανθρώπινο προσωπικό διάσωσης. Η ένεση της ‘’Epi’’ όπως είναι γνωστό στα μέλη της ομάδας διάσωσης, σκότωσε τον Sandman αμέσως. Ο Buck δεν θα τα κατάφερνε και για αυτό σταμάτησα το IV, το οποίο είχε γεμίσει το σώμα του. Ο Buck έμεινε στο σπίτι μου για δύο εβδομάδες μετά τον αγώνα, αναρρώνοντας από την δοκιμασία του. Στις 5.00 π.μ. κάθε πρωί ο Buck άρχιζε το ουρλιαχτό του το οποίο αντηχούσε σε όλο το σπίτι. Όταν τον περπάτησα έξω, ο Buck προσπαθούσε να ορμίσει στα άλλα σκυλιά της αυλής μου, ακόμα και αν δεν μπορούσε να σταθεί. Ήταν φανερό ότι το πνεύμα του δεν είχε σπάσει παρά την μεγάλη μάχη του με τον Sandman. Μόλις ανάρρωσε ο Buck πήγε πίσω στον STP και ο παλιός πολεμιστής έζησε μια καλή ζωή, χρησιμοποιούταν για αναπαραγωγή και έτρωγε καλό φαγητό μέχρι που πέθανε.

 Pedigree Link

 

 

Τον έχω στην ταράτσα, το χειμώνα θα έχει πρόβλημα με το κρύο;

Ερώτηση:


Γεια σας και πάλι. Έχω ένα pit bull 7 μηνών και τον έχω στην ταράτσα, του έχω βάλει και ένα σπιτάκι. Το χειμώνα θα έχει πρόβλημα με το κρύο;


Απάντηση:


Αγαπητέ κύριε Νίκο καλησπέρα σας,

Καλό θα ήταν να μάθετε στο κουτάβι σας να ζει μέσα στο σπίτι, η ταράτσα και το μπαλκόνι του σπιτιού μας δεν κάνουν για μόνιμη κατοικία του σκύλου, ο σκύλος σαν αγελαίο ζώο θέλει και πρέπει να βρίσκετε με την αγέλη του.
Μερικές φυλές έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο κρύο και την ζέστη από κάποιες άλλες παρόλα αυτά τις νύχτες του χειμώνα κάνει αρκετό κρύο και είναι κρίμα να έχουμε το φιλαράκι μας έξω.
Σε μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκα τα παρακάτω:Living conditions:
This dog breed will do fine living the apartment life. They require a medium sized yard and plenty of exercise each day. American Pit Bull terriers do NOT do well in cold weather!

associatedcontent.com

Living Conditions
A Pit Bull will do fine in an apartment if it is sufficiently exercised. They are very active indoors and will do alright without a yard provided they get enough exercise. The breed prefers warm climates.

wikifido.com


Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια Σκύλων

 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое