Τα κουταβάκια πρέπει να φύγουν από τη μητέρα τους όταν είναι περίπου δύο μηνών. Το σκυλάκι που μένει κοντά στη μητέρα και στα αδέρφια του τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες, συνήθως αποδέχεται ευκολότερα τους ανθρώπους και τα άλλα σκυλιά στην υπόλοιπη ζωή του.
Σε κάθε περίπτωση πάντως πρέπει να πάμε αμέσως το καινούργιο κουταβάκι μας στον κτηνίατρο. Τα προγράμματα των εμβολιασμών συνήθως αρχίζουν όταν το σκυλί είναι ακόμα πολύ μικρό.
Πριν δώσει πιστοποιητικό υγείας, ο γιατρός πρέπει να εξετάσει τα δόντια, τη σκελετική κατασκευή και τη γενική υγεία του σκύλου. Πολλά κουταβάκια έχουν προβλήματα με τα γόνατα τους, υποφέρουν από καταρράκτη ή άλλα προβλήματα των ματιών, έχουν καρδιακές αρρυθμίες και κρυψορχία Μπορεί επίσης να έχουν προβλήματα προσωπικότητας και πιθανόν ο γιατρός σας να χρειαστεί να ασχοληθεί με την ιδιοσυγκρασία τους.

Τον έχω στην ταράτσα, το χειμώνα θα έχει πρόβλημα με το κρύο;

Ερώτηση:


Γεια σας και πάλι. Έχω ένα pit bull 7 μηνών και τον έχω στην ταράτσα, του έχω βάλει και ένα σπιτάκι. Το χειμώνα θα έχει πρόβλημα με το κρύο;


Απάντηση:


Αγαπητέ κύριε Νίκο καλησπέρα σας,

Καλό θα ήταν να μάθετε στο κουτάβι σας να ζει μέσα στο σπίτι, η ταράτσα και το μπαλκόνι του σπιτιού μας δεν κάνουν για μόνιμη κατοικία του σκύλου, ο σκύλος σαν αγελαίο ζώο θέλει και πρέπει να βρίσκετε με την αγέλη του.
Μερικές φυλές έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο κρύο και την ζέστη από κάποιες άλλες παρόλα αυτά τις νύχτες του χειμώνα κάνει αρκετό κρύο και είναι κρίμα να έχουμε το φιλαράκι μας έξω.
Σε μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκα τα παρακάτω:Living conditions:
This dog breed will do fine living the apartment life. They require a medium sized yard and plenty of exercise each day. American Pit Bull terriers do NOT do well in cold weather!

associatedcontent.com

Living Conditions
A Pit Bull will do fine in an apartment if it is sufficiently exercised. They are very active indoors and will do alright without a yard provided they get enough exercise. The breed prefers warm climates.

wikifido.com


Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια Σκύλων

 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое