Όλα ξεκίνησαν όταν ο NO NAME JAY πήγε στο SOUTHERN KENNELS YARD και είδε τον BARRACUDA ως 11 μηνών κουτάβι.Ο VICTOR είπε JAY ότι το κουτάβι αυτό σταμάτησε ένα 2Χ winner σε ένα kennel accident.Ο JAY ήταν εντυπωσιασμένος με τον τρόπο που έμοιαζε ο ΣΚΥΛΟΣ και τον αγόρασε επί τόπου.
Σύντομα ξεκίνησε να έχει ‘ανοικτό’ τον Barracuda σε άλλα σκυλιά. Μετά από 4 νίκες ο JAY επικοινώνησε με το SOUTHERN KENNELS YARD και ζήτησε τα έγγραφα σχετικά με BARRACUDA (PED). Ο VIC είχε πει, αν θέλουν ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή για να γίνει και επίσημα Ch. Εδώ λοιπόν ξεκινάει η ιστορία του Barracuda ως ο ‘μύθος του Νότου’..


Η πρώτη του φορά τελείωσε προτού καλά καλά ξεκινήσει. Ο BARRACUDA έμοιαζε σαν να είχε βγεί από κανόνι και ο Thug’s Chinaman ήταν το πρώτο του θύμα. Τώρα όλοι μιλούσαν για τον BARRACUDA και αμέσως μετά ήταν στο δρόμο για την Georgia με σκοπό την δεύτερη νίκη του.
Εκεί είχε 5 dog show με τέσσερις Ch, ένας εκ τον οποίων ήταν ο ετεροθαλής αδελφός του Barracuda CH600. Ο πρώτος αγώνας ήταν μεταξύ του Barracuda και του Ch. Fatty. O Ch. Fatty, γιός του Gr. Ch. Yellow, είχε την φήμη ενός ισχυρού game dog. Έχοντας κάνει δύο αγώνες πάνω από 2 ώρες η καθεμία ήξερα ότι θα αντιμετώπιζε ένα γνήσιο Bulldog εκείνη την νύχτα. Και όμως ο Barracuda όρμησε γρήγορα και δυνατά στον αντίπαλο του κάνοντας την πιο game προσπάθεια που έχω δει.
Λίγους μήνες αργότερα ‘κλείστηκε’ για τον τρίτο του αγώνα σε ένα σόου στο Tennessee. Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας του Barracuda. Ήταν στήθος με στήθος για μια ώρα και πενήντα λεπτά, τα δύο σκυλιά φάνηκαν να γνωρίζουν ότι εάν ένα ανοιγόκλεινε τα μάτια το άλλο θα ήταν από πάνω. Ο Barracuda βρήκε το δρόμο του προς τα πίσω μέρος του αντιπάλου του, έτσι σε μία ώρα και πενήντα τέσσερα λεπτά ο Soldier σταμάτησε και χάρισε στον Barracuda τον τίτλο του Ch.
Λίγο μετά από αυτό o NO NAME JAY βρέθηκε σε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και ήταν μια και μοναδική ευκαιρία να αγοράσω τον BARRACUDA. Δεν ήρθε φθηνά, αλλά ήταν το καλύτερο πράγμα θα μπορούσαν να αγοράσουν τα χρήματα. Έτσι, για το επόμενο ενάμιση έτος ο Barracuda ήταν ανοικτός στον κόσμο χωρίς takers.
Τότε έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον καλό μου φίλο COWBOY και μου είπε ότι υπάρχει αυτό το ‘κακό’ σκυλί CH. Big Daddy που μόλις σταμάτησε τον περίφημο Ch. Red, από τον τίτλο του Gr. Gh. O Ch. Big Daddy είχε ξεπεραστεί εντελός τον Ch. Red(4X) κάνοντας όλους να λένε ότι συνδυάζει το συνολικό πακέτο.

Ο ιδιοκτήτης του ήταν υπεύθυνος για την διάδοση της φήμης ότι ήταν το καλύτερο 55 στην χώρα, και ότι αν ο Barracuda ήθελε τον τίτλο θα έπρεπε να ταξιδέψει Βόρεια για να τον διεκδικήσει. Κάλεσα τον φίλο μου COWBOY που ήξερε τους ιδιοκτήτες του Big Daddy και του είπε ότι ήμαστε πρόθυμοι να το κάνουμε.
Πριν το ταξίδι αυτό υπήρχε ένα άλλο μικρό θέμα που πρέπει να ληθεί. Ήταν ένας τύπος που ισχυρίζονται ότι έχει το σκυλί που θα νικήσει τον Barracuda και μάλιστα στην γειτονία μου το Miami. Κανονίσαμε την συνάντηση και μέσα σε 30 λεπτά ο Black Boy (3X) είχε τακτοποιηθεί χωρίς ο Barracuda να χύσει καν ιδρώτα.
Ο Barracuda ήταν πια (4Χ) νικήτης και το μόνο που τον χώριζε από τον τίτλο του Gr. Ch ήταν ένα σκυλί με το όνομα Ch. Big Daddy.
Τρείς μήνες μετά ήμουν στην αυλή του Ch. Big Daddy και όπως αποδείχθηκε ήταν ο ευκολότερος αγώνας του Barracuda. Ακόμα μια φόρα έκανε μια δυναμική παρουσία και μέσα σε 30 λεπτά όλα είχαν τελειώσει.
Ένας νέος μύθος είχε γεννηθεί: Latin Force Kennel’s Gr. Ch. Barracuda the dog of the year 2002.

Κόστος εκπαίδευσης.

Ερώτηση:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΑΚΟΗ.


Απάντηση:

Αγαπητέ κύριε Νίκο καλησπέρα σας,

Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλές σχολές όπως και εκπαιδευτές, μη διστάσετε να πάρετε τηλέφωνο, να κανονίσετε κάποιο ραντεβού να πάτε από κοντά ή να έρθουν στον χώρο σας έτσι ώστε να δείτε πως δουλεύουν, τις μεθόδους εκπαίδευσης που χρησιμοποιούν, το κόστος και τον αριθμό των μαθημάτων και να σας λύσουν απορίες που τυχών σας έχουν δημιουργηθεί.
Το κόστος της εκπαίδευσης όπως και τα μαθήματα διαφοροποιούνται από εκπαιδευτή σε εκπαιδευτή και από σχολή σε σχολή.
Θα σας συμβούλευα να μην επιλέξετε κάποιον λόγο χαμηλής τιμής ή επειδή σας δίνετε η δυνατότητα να μην είστε παρών στα μαθήματα.
Επιδιώξτε να είστε παρών και να συμμετέχετε από την αρχή μέχρι το τέλος, με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε πολλά πιθανά προβλήματα.
Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι εσείς ζείτε και θα ζήσετε με τον σκύλο τα επόμενα χρόνια και όχι ο εκπαιδευτής.
Σκοπός του εκπαιδευτή θα πρέπει να είναι να μπορείτε μετά το πέρας των μαθημάτων να χειρίζεστε καταστάσεις ή πιθανά προβλήματα.
Οτιδήποτε δεν σας αρέσει μην διστάσετε να σταματήσετε ακόμη κι αν σας λέει ο εκπαιδευτής ότι έτσι πρέπει να γίνει.


Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое