Ο Vernon Jackson αγόρασε ένα κουτάβια από τον Don Mayfield το 1971 και το ονόμασε “Hank”, ο πατέρας του Jocko και 5 ακόμα πρωταθλητών. Τότε ο Don του έδωσε πολλά ακόμα σκυλιά για να χτίσει το kennel του πάνω σε αυτή την γραμμή. Ο Ch Jocko εκτράφηκε από τον Bob Rast, όταν αυτός ζευγάρωσε την σκύλα του Queenie με τον Hank.


Ο Jocko μαζί με τον Bass Tramp Red Boy ήταν η βάση για την πιο επιτυχημένη γραμμή τα τελευταία τριάντα χρόνια, την γραμμή Red Boy/Jocko.

Ο Jocko εκτράφηκε με την κόρη του, την Tant’s Rose, και παρήγαγαν την Tant's Miss Jocko, η οποία μετά ζευγάρωσε με ένα καθαρό Red Boy σκυλί, τον Chavis Ch Yellow John ROM, για να αρχίσουν την διάσημη γραμμή.

Ο Jocko εκτός του ότι ήταν θεμέλιο σκυλί για την γραμμή Red Boy/Jocko, ήταν και ένα πρώτης τάξης σκυλί. Αγονίστικε και κέρδισε τέσσερης φορές από το 1977 μέχρι το 1980. Υπερίσχησε του Hanner’s Black Jack σε 1:08. Την δεύτερη φορά κέρδισε τον Middleton’s Bucky, έναν 2 φορές νικιτή, σε ένα άγριο 11λεπτο γεμάτο με τεχνική. Η Τρίτη του ήταν με τον Hodges’ Ch Brute, ένα σκύλο που φυμίζοταν πως είχε κερδίσει 6 ή 7 αγώνες. Την τελευταία του φορά νίκησε ένα μαύρο σκυλί του Mountain Man.

Ο Jocko αγωνίζονταν μεταξύ 46 και 48,5 λίβρες (21 και 22 κιλά) και θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα σκυλιά, αν όχι το καλύτερο, εκείνης της εποχής.

Pedigree Link

Κόστος εκπαίδευσης.

Ερώτηση:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΑΚΟΗ.


Απάντηση:

Αγαπητέ κύριε Νίκο καλησπέρα σας,

Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλές σχολές όπως και εκπαιδευτές, μη διστάσετε να πάρετε τηλέφωνο, να κανονίσετε κάποιο ραντεβού να πάτε από κοντά ή να έρθουν στον χώρο σας έτσι ώστε να δείτε πως δουλεύουν, τις μεθόδους εκπαίδευσης που χρησιμοποιούν, το κόστος και τον αριθμό των μαθημάτων και να σας λύσουν απορίες που τυχών σας έχουν δημιουργηθεί.
Το κόστος της εκπαίδευσης όπως και τα μαθήματα διαφοροποιούνται από εκπαιδευτή σε εκπαιδευτή και από σχολή σε σχολή.
Θα σας συμβούλευα να μην επιλέξετε κάποιον λόγο χαμηλής τιμής ή επειδή σας δίνετε η δυνατότητα να μην είστε παρών στα μαθήματα.
Επιδιώξτε να είστε παρών και να συμμετέχετε από την αρχή μέχρι το τέλος, με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε πολλά πιθανά προβλήματα.
Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι εσείς ζείτε και θα ζήσετε με τον σκύλο τα επόμενα χρόνια και όχι ο εκπαιδευτής.
Σκοπός του εκπαιδευτή θα πρέπει να είναι να μπορείτε μετά το πέρας των μαθημάτων να χειρίζεστε καταστάσεις ή πιθανά προβλήματα.
Οτιδήποτε δεν σας αρέσει μην διστάσετε να σταματήσετε ακόμη κι αν σας λέει ο εκπαιδευτής ότι έτσι πρέπει να γίνει.


Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое