Πολλοί από εμάς είμαστε αλλεργικοί στα δαγκώματα των κουνουπιών. Το σημείο του δαγκώματος μας "τρώει", πρήζεται και καμιά φορά μολύνεται. Οι σκύλοι εμφανίζουν τα ίδια συμπτώματα στους ψύλλους, στα τσιμπούρια και στα ακεραία (άκαρι). Όταν νιώθουμε το τσίμπημα του κουνουπιού που μας δαγκώνει, έχουμε την ευκαιρία να το σκοτώσουμε με το χέρι μας.
Δυστυχώς, όταν ο σκύλος μας δέχεται επίθεση από ψύλλο, τσιμπούρι ή ακάρεα μπορεί μόνο να ξυστεί ή να το διώξει. Από τη στιγμή όμως που θα δεχτεί το δάγκωμα του, η ζημιά από το παράσιτο έχει γίνει. Μπορεί επίσης να έχει αφήσει τα αβγά του, τα οποία θα προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Η φαγούρα από τα δήγματα παρασίτων οφείλεται προφανώς στο σάλιο που μένει στο σημείο του δαγκώματος όταν το παράσιτο απομυζά το αίμα του σκύλου.

Σημείωση:
Υπάρχει μια πιθανότητα στις τέσσερις να έχει το κουταβάκι σας τον μοιραίο συνδυασμό γονιδίων από δύο γονείς που είναι φορείς της ακροδερματίτιδας.

αα = ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΥΓΙΕΣ
ΑΑ = ΜΟΙΡΑΙΟ
Αα = ΦΟΡΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αν τόσο το θηλυκό όσο και το αρσενικό έχουν γονίδια του τύπου Αα, οι πιθανότητες να έχει το κουταβάκι σας το μοιραίο συνδυασμό ΑΑ είναι μία στις τέσσερις. Μητέρα Α α Πατέρας Α ΑΑ Αα α Αα αα

Σκέφτομαι να κάνω παιδί και έχω σκύλο

Ερώτηση:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΙΤ ΜΠΛΟΥ 2,5 ΕΤΩΝ ΤΟΝ ΡΗΓΑ.
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ.
ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΩ.


Απάντηση:

Αγαπητή κυρία Μαρία καλησπέρα σας,

Από την στιγμή που ο σκύλος σας δεν παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα συμπεριφοράς δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον ερχομό του μωρού.
Όπως και για εσάς θα υπάρξει μια περίοδο προσαρμογής έτσι θα υπάρξει και για τον σκύλο σας, θα πρέπει λοιπόν να είστε διατεθειμένοι να τον βοηθήσετε να προσαρμοστεί στην νέα κατάσταση με τους νέους κανόνες πολύ πριν έρθει το μωρό κοντά σας.
Αν νιώθετε ότι δεν γνωρίζετε το πώς ή σας αγχώνει το γεγονός αυτής της διαδικασίας ζητήστε την βοήθεια και την συμβολή εκπαιδευτή για συμβουλές και καθοδήγηση. Επίσης η άφιξη του μωρού δεν θα πρέπει να σημάνει την άφιξη του σκύλου στο μπαλκόνι ή στην ταράτσα, διατηρώντας την υγιεινή του σπιτιού σε μια φυσιολογική κατάσταση δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα. Μελέτες έδειξαν ότι όσα παιδιά μεγάλωσαν με κατοικίδιο υπέφεραν από λιγότερες αλλεργίες και λιγότερα προβλήματα υγείας.

Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων


Απάντηση:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑ ΕΛΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!


Απάντηση:

Χαρά μου να καταφέρω να βοηθήσω. Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια Σκύλων

 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое