Η επιλογή κτηνιάτρου δεν πρέπει να βασίζεται στην προσωπικότητα του, αλλά στην ευκολία με την οποία μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί του. Χρειάζεστε έναν γιατρό που μένει κάπου κοντά σας, επειδή θα υπάρξουν επείγουσες περιπτώσεις ή αρκετές επισκέψεις σε περίπτωση ασθένειας. Θέλετε κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει ορισμένες υπηρεσίες τις οποίες έχετε ανάγκη, όπως η φύλαξη ή η περιποίηση του σκύλου, έναν γιατρό που είναι γνωστός για τις ικανότητες και την άμεση βοήθεια που μπορεί να δώσει όποτε χρειαστεί. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την αναμονή μιας ή και περισσότερων ημερών μέχρι να πάρουμε απάντηση από κάποιον γιατρό μικρών ζώων.

Δημοσίευση Εικόνας
Όλοι οι κτηνίατροι διαθέτουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και τα διπλώματα τους πρέπει να βρίσκονται στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου τους. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί που έχουν κάνει περισσότερες σπουδές και πρακτική εξάσκηση. Υπάρχουν ειδικοί στα καρδιακά προβλήματα (καρδιολόγοι), στα προβλήματα επιδερμίδας (δερματολόγοι), στην υγιεινή του στόματος (οδοντίατροι), στις παθήσεις των ματιών (οφθαλμίατροι), στις ακτίνες Χ (ραδιολόγοι) και άλλοι που έχουν ειδικευτεί στα οστά, στους μυς και στα υπόλοιπα όργανα. Οι περισσότεροι ασχολούνται με τη συνηθισμένη χειρουργική όπως η στείρωση, το κλείσιμο πληγών και το κόψιμο της ουράς στις ράτσες που είναι απαραίτητο να γίνει αυτό. Όταν ο σκύλος σας έχει σοβαρό πρόβλημα δεν είναι ασυνήθιστο ή προσβλητικό να πάρετε τη γνώμη και ενός άλλου γιατρού. Η σωστή ιατρική φροντίδα και οι κτηνιατρικές υπηρεσίες είναι αρκετά ακριβές. Μη διστάζετε να ρωτήσετε πόσο θα σας κοστίσει η θεραπεία. Πολλές φορές οι σημαντικές αποφάσεις εξαρτώνται από τις οικονομικές μας δυνατότητες.

ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΥΓΑΡΩΣΩ?

Ερώτηση:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΗ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ? ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΓΡΥΛΙΖΕΙ.
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΘΗΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ!
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙ?
ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΘΗΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΩ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.....


Απάντηση:Αγαπητή κυρία Σταυρούλα καλησπέρα σας,
 
Το πότε και το ποιες είναι η γόνιμες ημέρες μιας θηλυκιάς όταν είναι σε οίστρο δεν το γνωρίζω, κατάλληλος για να σας κατατοπίσει είναι ο κτηνίατρος της σκυλίτσας σας.
Επίσης το θέμα με το γάλα θα πρέπει να το εξετάσει και να το παρακολουθεί ο κτηνίατρος σας, μπορεί να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα αν παραμένει το γάλα στο στήθος ή συνεχίζει να παράγει γάλα.
Το ζευγάρωμα δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι δεν θα ξανά παρουσιάσει αυτά τα συμπτώματα σε επόμενους οίστρους της.
Καλό είναι εφόσον παρουσιάζει τέτοιου είδους συμπτώματα να παρακολουθείτε και να συζητήσετε με τον κτηνίατρο σας το ενδεχόμενο της στείρωσης, τα ποσοστά κάποιων ασθενειών που συσχετίζονται με το αναπαραγωγικό είναι ποιο αυξημένα σε σκύλες που παθαίνουν ψευδοκύηση.
 
 
Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое