Μια άλλη ενδιαφέρουσα αλλεργία προέρχεσαι από τη γύρη των λουλουδιών. Οι άνθρωποι πάσχουν από καταρροή, καλοκαιρινά κρυολογήματα και διάφορα άλλα είδη πυρετού από τα οποία ταλαιπωρούνται στη διάρκεια της άνοιξης εξαιτίας της γύρης.
Τις ίδιες αλλεργίες παθαίνουν και πολλά σκυλιά. Όταν λοιπόν υπάρχει πολλή γύρη στην ατμόσφαιρα, ο σκύλος σας πιθανόν να έχει πρόβλημα. Μην περιμένετε να τον δείτε να φταρνίζεται ή να τρέχει η μύτη του όπως γίνεται με εμάς. Τα σκυλιά αντιδρούν στη γύρη όπως ακριβώς κάνουν και με τους ψύλλους -ξύνονται και δαγκώνουν τα μέλη που τα ενοχλούν. Τα Πιτ Μπουλ είναι πολύ ευαίσθητα σε αλλεργίες του αέρα. Τα σκυλιά, όπως οι άνθρωποι, μπορούν να υποστούν εξετάσεις για τη διαπίστωση αλλεργιών. Αυτό, φυσικά, πρέπει να γίνει από τον ειδικό δερματολόγο κτηνίατρο.

Σημείωση:
Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχετε κι εσείς τις ίδιες αλλεργίες με το σκύλο σας. Αναγνωρίζονται όμως αμέσως και συνήθως αντιμετωπίζονται εύκολα. Αντιθέτως, οι αλλεργίες του σκύλου σας δεν διαπιστώνονται εύκολα.

Έχω ένα pitbull 3.5 μηνών όταν το είχα πάρει ήταν 45 ημερών και είχε μπλε μάτια τώρα έχουν αλλάξει

Ερώτηση:

Γεια σας και πάλι. Θα ήθελα να σας ρωτήσω ..έχω ένα pitbull 3.5 μηνών όταν το είχα πάρει ήταν 45 ημερών και είχε μπλε μάτια τώρα τα μάτια του έχουν αλλάξει χρώμα έχουν γίνει πρασινωπά. διάβασα ότι άμα είναι μπλε υπάρχει πρόβλημα. ποιο είναι αυτό το πρόβλημα και πιάνει το δικό μου που έχουν αλλάξει χρώμα τώρα?


Απάντηση:

Αγαπητέ κύριε Νίκο καλησπέρα σας,
 
Σε μερικά κουτάβια όπως και στα βρέφη δεν φαίνεται ξεκάθαρα το χρώμα τον ματιών τους. Αρχικά μπορεί να φαίνονται μπλε αλλά μεταξύ 3 και 5 εβδομάδων αλλάζουν, λένε ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει ακόμη μελανίνη.
Όταν λέτε πρόβλημα τι εννοείτε υγείας ή κάτι άλλο;
Όσον αφορά τα pit bulls με μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκα ότι δεν θεωρείτε αποδεκτό χρώμα.
 
EYES - Eyes are medium size, round to almond-shaped, and set well apart and low on the skull. All colors are equally acceptable except blue, which is a serious fault. Haw should not be visible.
Serious Faults: Bulging eyes; both eyes not matched in color; blue eyes.
 
Μη διστάσετε να θέσετε το ερώτημα σας στο forum του pitbull.gr πιστεύω ότι θα πάρετε μια πιο τεκμηριωμένη απάντηση από άτομα που γνωρίζουν πολύ καλύτερα την φυλή από εμένα.
  ukcdogs link
 
 
Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое