Ο Tombstone εκτράφηκε από τον μεγάλο εκτροφέα Don Maloney. Ο Maloney τον πούλησε στον R Petronelli σαν μικρό κουτάβι, ο οποίος μετά τον πούλησε ή τον αντάλλαξε με τον Don Mayfield, όπου και μεγάλωσε. Πατέρας του ήταν ο Maloney’s Toot, που ήταν γιός του Tudor’s Spike από την Carver’s Black Widow. Ο Toot είχε συντριπτικά σκληρό δάγκωμα και παρήγαγε σκυλιά που πέρασαν αυτό το χαρακτηριστικό στους απογόνους τους, ένας άλλος γιός του Toot που ήταν ένα καλός παραγογός σκύλων με σκληρό στόμα ήταν ο Maloney’s Davis, ο οποίος ήταν πατέρας των Ch Our Gal Sunday, Ch Cobra και Ch Black Sabbath. Η μητέρα του Tombstone Speedy Alan Jena, ήταν μιας διάσταρτης εκτροφής σκύλα που προέρχονταν από σκυλιά από τους P Sparks, H Heinzl, J Corvino και E Tudor.Ο Tombstone έδωσε έναν αγώνα και μετά από αυτή την μια νίκη αποσύρθηκε σαν επιβήτορας, μετά ήταν διαθέσιμος για δεύτερο αγώνα αλλά δεν βρέθηκε αντίπαλος. Ο αγώνας του ήταν ενάντια στον Bobby Hall και έναν 2 φορές νικητή γιό του Bullyson, που ονομάζονταν Bullyson Jr. Ο Ed Weaver ήταν να βάλει ένα show και κοινοποίησε στον Bobby Hall ότι είχε ένα 55 λίβρες (26,9 κιλά), και ο Bobby Hall δέχτηκε την πρόκληση. Κατά ειρωνεία ο κύριος Hall προετοίμαζε τον Bullyson Jr στο σπίτι του Mayfield, την ίδια στιγμή που ο Don ετοίμαζε τον Tombstone για τον αγώνα. Ο αγώνας είχε ταχθεί από τον πρώτη ώρα με το πλευρό του Tombstone και τον Bullyson Jr να αμύνεται, στην επίθεση. Στο σήμα της ώρας φάνηκε ακόμα, στις 1:09 τα δύο σκυλιά ήταν κάτω και στις 1:14 ο Tombsone καλείτε να κάνει ένα σκληρό scratch. Ο Bobby Hall παραδέχτηκε τον αγώνα στις 1:25 κάνοντας τον Tombstone νικητή στο παιχνίδι.

Λίγο μετά από αυτόν τον αγώνα ο Pat Patrick έκανε μια επίσκεψη στον Mayfield, με την ελπίδα να αγοράσει μερικά καλά σκυλιά, αυτός του πρόσφερε τον Tombstone. Ο Pat αγόρασε τον Tombstone, αλλά τον άφησε εκεί γιατί ήταν κανονισμένο να αγωνιστεί, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Μετά από 14 μήνες που παρέμεινε στου Mayfield με την ελπίδα να αγωνιστεί ο Patrick ζήτησε από τον Mayfield να του στείλει τον σκύλο. Κατά την άφιξη του στην αυλή του Pat, ο Tombstone είχε τότε εκτραφεί με 15 σκύλες. Λόγο του γεγονότος του ότι είχε μακριά πόδια, ήταν ψιλός και σκύλος διασποράς, δεν είχε μεγάλη ζήτηση σαν επιβήτορας. Από τα λίγα ζευγαρώματα του, ένα στην κόρη του Indian Bolio που ονομάζονταν Red Baby, παρήγαγε τους πρωταθλητές Tonka, Crash και Uptown’s Snubby. Ακόμη παρήγαγε τους Ch Renzo Dozer και Gr Ch Hope για να αναφέρουμε απλά μερικούς από τους απογόνους.

Ο Tombstone απεβίωσε μερικά χρόνια μετά από το σκουλήκι της καρδιάς, όμως η θεραπεία ήταν μερικές φορές χειρότερη από την ασθένεια.

Pedigree Link

 

Αλλαγή περιβάλλοντος και ιδιοκτητών.

Ερώτηση:

 

Πρόκειται να πάρω ένα pitbull αυτές τις μέρες αλλά είναι 7 μηνών. Θα είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστεί και να καταλάβει ότι εγώ είμαι το αφεντικό του?

 


 

Απάντηση:

 

 

Αγαπητέ κύριε Γιώργο καλημέρα σας,

 

Με το καλό να έρθει ο νέος σας φίλος!
Είναι απόλυτα λογικό όταν πάρετε τον σκύλο να είναι ένα διάστημα προσαρμογής για όλους σας.
Δώστε του χρόνο και μην είστε απαιτητικός απέναντι του, σεβαστείτε το γεγονός ότι από την μια μέρα στην άλλη χάνει ότι γνώριμο είχε μέχρι στιγμής.
Βοηθήστε το με την στάση σας (θετική) έτσι ώστε αυτό το μεταβατικό στάδιο να είναι όσο ποιο εύκολο γίνετε.
Ρωτήστε τον ιδιοκτήτη που το είχε πριν από εσάς για τις συνήθειες του (καλές ή κακές), την διατροφή του, τις βόλτες κλπ.
Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, καλό θα ήταν πριν έρθει στο σπίτι να πάτε στον χώρο του σκύλου ή να συναντηθείτε κάπου έξω για γνωριμία.

 

 

 

 

Με εκτίμηση.

 

Ελένη Παράσχου

 

Εκπαιδεύτρια σκύλων

 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое