Ο Stonewall είχε γονείς των Gr Ch Snake (Pedigree Link) και την Ch Missy (Pedigree Link) μισά αδέρφια που είχαν μητέρα την Ch Honeybucη. Ο Stonewall είναι 50% Honeybuch.

Το 80 του περασμένου αιώνα, ένα κουτάβι με το όνομα Travis ( στο μέλλον Stonewall ) έζησε και ανατράφηκε απο τον Tom Garner. Ο Travis στην αρχή πωλήθηκε σε μια κοπέλα με το όνομα Mary Parsons. Αργότερα ο Mr Hunter κέρδισε με τον Stanewall 2 αγώνες εναντίον του Detter's Pee Wee 2W σε 42 λεπτά και του Chicken Dave's Mite σε 45 λεπτά. Ωστόσο ο  Stonewall έμεινε περισσότερο γνωστός σαν εξαίρετος παραγωγός.

Ο Stonewallάρχισε να ζευγαρώνει σε ηλικία 6 ετών, αλλά παρόλα αυτά κέρδισε τους τίτλους R.O.M και P.O.R. Τα παιδιά του τους κέρδισαν επίσης και τα εγγόνια του και τα δισέγγονα του είναι ακόμα στην ζωή και συνεχίζουν να δίνουν πόντους στους γονείς τους.

 

Ο Frank Rocca πήρε τον Stonewall σαν ενήλικο σκυλί. Ο Rocca θεωρούσε τον Stonewall ως τον καλύτερο παραγωγό απο game σκυλιά που έζησε ποτέ στην αυλή του.

Απο μια συνέντευξη με τον Mr Rocca:( έτος 1995)

Ερ. Ένας απο τους κορυφαίους επιβήτορες σας είναι ο Rocca's Stonewall, τι είναι αυτό που σας προσέλκυσε σε αυτόν. Ήταν η αναπαραγωγή (Honeybuch) ή ήταν το σκυλί ως άτομο και πως τον αξιολογείτε σε σχέση με τους υπόλοιπους επιβήτορες που είχατε;

Απ. Πραγματικά δεν υπάρχει καμία σύγκριση του Stonewall και οποιαδήποτε άλλα σκυλιά που μου ανήκαν, γιατί αυτός είναι πολύ ανώτερος απο την άποψη του παραγωγού απο κάθε άλλο, και τόσο καλός όσο οι καλύτεροι μαχητές που είχα. Το pedigree είναι το δεύτερο που δεν υστερεί. Το λυπηρό είναι πως είναι έντεκα χρονών και οι μέρες του είναι περιορισμένες. Δεν ξεκινήσαμε να τον αναπαράγουμε μέχρι που έφτασε σε ηλικία 6 ετών, το οποίο εξηγεί γιατί δεν υπάρχουν πολλοί Stonewall τριγύρω, ο άλλος λόγος είναι πως τον απέσυρα απο δημόσιο Stud μερικά χρόνια πριν και επέστρεψα μερικές πάρα πολύ καλές προσφορές σε εξαιρετικές σκύλες, και σε μισές αδερφές και άλλα, αλλά απλώς θέλησα να τον κρατήσω μέσα στην αυλή μου και να τον ζευγαρώσω επιλεκτικά στις δικές μου σκύλες. Προσπάθησα να πληρώσω ένα καλό stud fee στους προηγούμενους ιδιοκτήτες του, με την ελπίδα να τον ζευγαρώσω στην Midge μου. Δύο χρόνια αργότερα τον αγόρασα, έκανα αυτό το ζευγάρωμα 2 φορές, και έμαθα μερικά απο τα καλύτερα κόλπα της καριέρας μου σε σχέση με την εκτροφή για gameness.

Χάρη στου F Rocca τα Stonewall σκυλιά έγιναν διάσημα σε όλο τον κόσμο, στην πραγματηκότητα, αυτός ( ο Rocca ) είναι ο ιδρυτής της γραμμής Stonewall. Ο Rocca έστειλε τους απογόνους του Stonewall στην Ευρώπη, και ξεκίνησε η διασταύρωση Stonewall/Red Boy, η οποία έδωσε στον κόσμο πολλούς πρωταθλητές και παραγωγούς. Για παράδηγμα, η κόρη του Stonewall Daphney 2W R.O.M. από τον ανιψιό του Ch Leroy R.O.M. (50% Stonewall) γέννησε 4 Ch σε μια γέννα.

Pedigree Link

Pedigree Link

Αυτός ο ανιψιός απο αρκετά ζευγαρώματα παρήγαγε 4 πρωταθλητές και απέκτησε τον τίτλο R.O.M. Ο πατέρας του Leroy, Ch Hammer ανεπίσημα είναι γνωστός ως εξαιρετικός μαχητής που κέρδισε εναντίον Gr Cj, κέρδισε τεράστια ποσά και μετά απο μερικές γέννες κέρδισε τον τίτλο P.O.R.

Pedigree Link

Pedigree Link

Η πιο διάσημη απόγονος του Stonewall είναι η κόρη του Ch Lilly White.

O Ch Rockoon, γιός του Stonewall, εμφανίζετε στην αναπαραγωγή, μέσο της τεχνητής αναπαραγωγής.

Midway Mauler είναι αποτέλεσμα τεχνητής αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας κατεψυγμένο σπέρμα απο τον Stonewall, το οποίο εμφυτεύτηκε σε κόρη του Ch Tramp. Αυτό το ζευγάρωμα αποδείχθηκε εξαιρετικό, και εις γνώση μου 2 παγκόσμια κλάσης bulldogs αναδείχτηκαν σε ένα ανοικτό διαγωνισμό, και απέδειξαν πως ήταν άσοι. Ο ένας ήταν φυσικά ο Ch Midway Mauler, και η άλλη ήτνα η Lolita1xW. Ο Midway έδειξε κάποιες πρόσθετες ικανότητες, καθώς και καλύτερο στόμα κατά την εκπαίδευση του. Έδειχνε εύκολος στο να δουλεύει και με φυσικό αέρα. Για αρχή δείχτηκε εναντίον ενός γιού του Gr Ch Chuco Loco, με το όνομα Bigo-Te's D, στις 46 λίβρες. Τέλος πάντων ο Mid-Way έδειξε σε όσους ήταν εκεί πως δεν έπαιζε και στα 53 λεπτά ο χειριστής του D τον τράβηξε έξω. Ο D έκανε ένα game scratch.

Δεδομένου ότι το άρθρο αυτό δόθηκε δημόσια, αναφέρονται στην κόρη του Stonewall που γεννήθηκε απο τεχνητή αναπαραγωγή Lolita έγινε 2xW και κέρδισε τον τύτλο R.O.M. Απλά ρίξτε μια ματιά σε αττά τα σκυλιά απο 2 γέννες που έδωσε αυτή η σκύλα!

 

Pedigree Link

Pedigree Link

Pedigree Link

Pedigree Link

 

Όπως φαίνεται, ακόμα και το παγωμένο σπέρμα του Stonewall κρατά τις μοναδικές του ιδιότητες. Τα σκυλιά Stonewall κερδίζουν χάρη σε μια πολύ προηγμένη νοημοσύνη, άριστη φυσική υγεία, έτοιμα για εκπαίδευση και μαχητικότητα μέχρι το τέλος. Είναι απείρως πιστοί στους ιδιοκτήτες τους και και θα τους ακολουθήσουν στο τέλος της γης. Η ανθρωπιά είναι ένα απο τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των σκύλων.

 

Pitbullyard Link

 

Κουταβίσια δαγκώματα.

Ερώτηση:

Έχω ένα αρσενικό pit bull 2.5 μηνών και ζει στην ταράτσα μου έχω φτιάξει έναν ειδικό χώρο για τον σκύλο. Όταν πάω να το χαϊδέψω συνεχώς θέλει να με δαγκώσει. Του έχω βάλει ένα αρκουδάκι να παίζει και να δαγκώνει αυτό αλλά συνεχίζει να με δαγκώνει. Θα ήθελα να μου απαντήσετε στο ερώτημα μου. Ευχαριστώ.


Απάντηση:

 

Αγαπητέ κύριε Νίκο καλημέρα σας,

Καταρχάς να σας ζήση το νέο μέλος της οικογένειας σας!
Όσον αφορά τα κουταβίσια δαγκώματα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε παλαιότερη ερώτηση/απάντηση στο παρακάτω link. Σε γενικές γραμμές ισχύουν τα ίδια πράγματα.
Θα πρότεινα αν υπάρχει η δυνατότητα να έχετε το κουτάβι στο σπίτι σας, αν φοβάστε μην καταστρέψει πράγματα ή λερώσει μπορείτε να το έχετε περιορισμένο τις ώρες που θα λείπετε ή όταν δεν θα μπορείτε να το επιτηρείτε , ο χώρος της ταράτσας, βεράντας, κήπου δεν ενδείκνυται για μόνιμη κατοικία του σκύλου/κουταβιού.
Έχοντας το στον χώρο σας το προφυλάσσεται από πιθανά μελλοντικά προβλήματα συμπεριφοράς πχ. γαύγισμα, αναπτύσσετε ποιο γερός δεσμός μεταξύ σας, επίσης το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες φτάνουν σε πολύ υψηλά επίπεδα στην ταράτσα ακόμη και αν υπάρχει σκιάστρο υπάρχει ο κίνδυνος θερμοπληξίας.Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое