Ο Tombstone εκτράφηκε από τον μεγάλο εκτροφέα Don Maloney. Ο Maloney τον πούλησε στον R Petronelli σαν μικρό κουτάβι, ο οποίος μετά τον πούλησε ή τον αντάλλαξε με τον Don Mayfield, όπου και μεγάλωσε. Πατέρας του ήταν ο Maloney’s Toot, που ήταν γιός του Tudor’s Spike από την Carver’s Black Widow. Ο Toot είχε συντριπτικά σκληρό δάγκωμα και παρήγαγε σκυλιά που πέρασαν αυτό το χαρακτηριστικό στους απογόνους τους, ένας άλλος γιός του Toot που ήταν ένα καλός παραγογός σκύλων με σκληρό στόμα ήταν ο Maloney’s Davis, ο οποίος ήταν πατέρας των Ch Our Gal Sunday, Ch Cobra και Ch Black Sabbath. Η μητέρα του Tombstone Speedy Alan Jena, ήταν μιας διάσταρτης εκτροφής σκύλα που προέρχονταν από σκυλιά από τους P Sparks, H Heinzl, J Corvino και E Tudor.Ο Tombstone έδωσε έναν αγώνα και μετά από αυτή την μια νίκη αποσύρθηκε σαν επιβήτορας, μετά ήταν διαθέσιμος για δεύτερο αγώνα αλλά δεν βρέθηκε αντίπαλος. Ο αγώνας του ήταν ενάντια στον Bobby Hall και έναν 2 φορές νικητή γιό του Bullyson, που ονομάζονταν Bullyson Jr. Ο Ed Weaver ήταν να βάλει ένα show και κοινοποίησε στον Bobby Hall ότι είχε ένα 55 λίβρες (26,9 κιλά), και ο Bobby Hall δέχτηκε την πρόκληση. Κατά ειρωνεία ο κύριος Hall προετοίμαζε τον Bullyson Jr στο σπίτι του Mayfield, την ίδια στιγμή που ο Don ετοίμαζε τον Tombstone για τον αγώνα. Ο αγώνας είχε ταχθεί από τον πρώτη ώρα με το πλευρό του Tombstone και τον Bullyson Jr να αμύνεται, στην επίθεση. Στο σήμα της ώρας φάνηκε ακόμα, στις 1:09 τα δύο σκυλιά ήταν κάτω και στις 1:14 ο Tombsone καλείτε να κάνει ένα σκληρό scratch. Ο Bobby Hall παραδέχτηκε τον αγώνα στις 1:25 κάνοντας τον Tombstone νικητή στο παιχνίδι.

Λίγο μετά από αυτόν τον αγώνα ο Pat Patrick έκανε μια επίσκεψη στον Mayfield, με την ελπίδα να αγοράσει μερικά καλά σκυλιά, αυτός του πρόσφερε τον Tombstone. Ο Pat αγόρασε τον Tombstone, αλλά τον άφησε εκεί γιατί ήταν κανονισμένο να αγωνιστεί, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Μετά από 14 μήνες που παρέμεινε στου Mayfield με την ελπίδα να αγωνιστεί ο Patrick ζήτησε από τον Mayfield να του στείλει τον σκύλο. Κατά την άφιξη του στην αυλή του Pat, ο Tombstone είχε τότε εκτραφεί με 15 σκύλες. Λόγο του γεγονότος του ότι είχε μακριά πόδια, ήταν ψιλός και σκύλος διασποράς, δεν είχε μεγάλη ζήτηση σαν επιβήτορας. Από τα λίγα ζευγαρώματα του, ένα στην κόρη του Indian Bolio που ονομάζονταν Red Baby, παρήγαγε τους πρωταθλητές Tonka, Crash και Uptown’s Snubby. Ακόμη παρήγαγε τους Ch Renzo Dozer και Gr Ch Hope για να αναφέρουμε απλά μερικούς από τους απογόνους.

Ο Tombstone απεβίωσε μερικά χρόνια μετά από το σκουλήκι της καρδιάς, όμως η θεραπεία ήταν μερικές φορές χειρότερη από την ασθένεια.

Pedigree Link

 

Κουταβίσια δαγκώματα.

Ερώτηση:

Έχω ένα αρσενικό pit bull 2.5 μηνών και ζει στην ταράτσα μου έχω φτιάξει έναν ειδικό χώρο για τον σκύλο. Όταν πάω να το χαϊδέψω συνεχώς θέλει να με δαγκώσει. Του έχω βάλει ένα αρκουδάκι να παίζει και να δαγκώνει αυτό αλλά συνεχίζει να με δαγκώνει. Θα ήθελα να μου απαντήσετε στο ερώτημα μου. Ευχαριστώ.


Απάντηση:

 

Αγαπητέ κύριε Νίκο καλημέρα σας,

Καταρχάς να σας ζήση το νέο μέλος της οικογένειας σας!
Όσον αφορά τα κουταβίσια δαγκώματα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε παλαιότερη ερώτηση/απάντηση στο παρακάτω link. Σε γενικές γραμμές ισχύουν τα ίδια πράγματα.
Θα πρότεινα αν υπάρχει η δυνατότητα να έχετε το κουτάβι στο σπίτι σας, αν φοβάστε μην καταστρέψει πράγματα ή λερώσει μπορείτε να το έχετε περιορισμένο τις ώρες που θα λείπετε ή όταν δεν θα μπορείτε να το επιτηρείτε , ο χώρος της ταράτσας, βεράντας, κήπου δεν ενδείκνυται για μόνιμη κατοικία του σκύλου/κουταβιού.
Έχοντας το στον χώρο σας το προφυλάσσεται από πιθανά μελλοντικά προβλήματα συμπεριφοράς πχ. γαύγισμα, αναπτύσσετε ποιο γερός δεσμός μεταξύ σας, επίσης το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες φτάνουν σε πολύ υψηλά επίπεδα στην ταράτσα ακόμη και αν υπάρχει σκιάστρο υπάρχει ο κίνδυνος θερμοπληξίας.Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое