Ο Ch Rascal γεννήθηκε το 1972 στην αυλή του Maurice Carver και αργότερα τον πείρε ο James Crenshaw. Ο Rascal κέρδισε 5 αγώνες, 6 από την αλυσίδα και έχασε μόνο 1, και αυτός ήταν ο πρώτος του. Ο πρώτος του αγώνας ήταν στις 52 λίβρες (25,5 κιλά) εναντίων του C. Sykes’ Sampson, και πείρε την καταμέτρηση σε 1:52. Στο ίδια show η Ch Honeybunch κέρδισε τον δεύτερο αγώνα της σε 0:28. Το 1974 ο Rascal συνάντησε τον Wood’s Snooty στις 52 λίβρες (25,5 κιλά) και αυτός ο αγώνας τελείωσε σε 1:57. Για τον τρίτο αγόνα και την δεύτερη νίκη του, αντιμετώπισε τον Irish Jerry’s Soldier σε 1:30. Για το πρωτάθλημα του επικράτησε ενάντια στον Baxter’s Booger σε 1:16 στις 48λίβρες ( 23,5 κιλά), το οποίο κατέληξε σαν το ιδανικό του βάρος. Τότε αυτός είχε νίκες έναντι των Hughes’ & Hick’s Big Boy σε 1:45 και Langston’s Satan σε 1:19.Ο Ch Rascal δεν χαρακτηρίστηκε από το δυνατό του στόμα, όπως πολύ πίστευαν, αλλά σαν πάρα πολύ game καθώς όλοι οι αγώνες του πήγαν πάνω από μία ώρα, αγωνίζονταν με κάθε στυλ, αλλά του άρεσε να δουλεύει το κεφάλι. Λίγα σκυλιά μπορούσαν να βάλουν τον Rascal από κάτω. Ακόμα και στην ήττα του από τον Sampson, ο Sampson απεβίωσε σε περίπου μιάμιση ώρα μετά τον αγώνα.

Η ικανότητα του να παράγει ήταν εμφανείς στους Gr Ch Pedro, Ch Rascal Jr, Demon, Sugar, Bandit, Polly και Krypto απλά να ονομάσουμε μερικούς από τους απογόνους του. Ο Rascal απεβίωσε σε ηλικία 11 ετών το 1983, αλλά θα τον θυμόμαστε σαν ένα από τους καλύτερους.

Pedigree Link

Κουταβίσια δαγκώματα.

Ερώτηση:

Έχω ένα αρσενικό pit bull 2.5 μηνών και ζει στην ταράτσα μου έχω φτιάξει έναν ειδικό χώρο για τον σκύλο. Όταν πάω να το χαϊδέψω συνεχώς θέλει να με δαγκώσει. Του έχω βάλει ένα αρκουδάκι να παίζει και να δαγκώνει αυτό αλλά συνεχίζει να με δαγκώνει. Θα ήθελα να μου απαντήσετε στο ερώτημα μου. Ευχαριστώ.


Απάντηση:

 

Αγαπητέ κύριε Νίκο καλημέρα σας,

Καταρχάς να σας ζήση το νέο μέλος της οικογένειας σας!
Όσον αφορά τα κουταβίσια δαγκώματα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε παλαιότερη ερώτηση/απάντηση στο παρακάτω link. Σε γενικές γραμμές ισχύουν τα ίδια πράγματα.
Θα πρότεινα αν υπάρχει η δυνατότητα να έχετε το κουτάβι στο σπίτι σας, αν φοβάστε μην καταστρέψει πράγματα ή λερώσει μπορείτε να το έχετε περιορισμένο τις ώρες που θα λείπετε ή όταν δεν θα μπορείτε να το επιτηρείτε , ο χώρος της ταράτσας, βεράντας, κήπου δεν ενδείκνυται για μόνιμη κατοικία του σκύλου/κουταβιού.
Έχοντας το στον χώρο σας το προφυλάσσεται από πιθανά μελλοντικά προβλήματα συμπεριφοράς πχ. γαύγισμα, αναπτύσσετε ποιο γερός δεσμός μεταξύ σας, επίσης το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες φτάνουν σε πολύ υψηλά επίπεδα στην ταράτσα ακόμη και αν υπάρχει σκιάστρο υπάρχει ο κίνδυνος θερμοπληξίας.Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое