Οι Gambler αγόρασαν τον Virgil στο Valley Traders Market, ο οποίο είναι κάτι στο στυλ μιας υπαίθριας αγοράς, όπου όλοι μαζεύονται και πουλάνε διαφορετικά πράγματα, αρκετά από τα οποία δεν θα τα βρεις σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα. Ένας από τους έμπορους σε αυτή την αγορά είχε τέσσερα, τριών μηνών κουτάβια Pitbull. Αυτός ο άνθρωπος είχε αναθρέψει μερικά bulldog, κατά καιρούς, αλλά ποτέ δεν είχε δείξει κανένα σκυλί ή είχε εμπλακεί στο άθλημα με κάποιον τρόπο. Οι Gambler είχαν έναν συνέταιρο τότε και αγόρασαν από ένα κουτάβι ο καθένας, για 350,00$, 175,00$ το ένα. Ο συνέταιρος έχασε το ενδιαφέρον του για τα σκυλιά και όταν το κουτάβι ήταν περίπου 8 μηνών πούλησε το μερίδιο του στους Gambler.
Ο Virgil ήταν ένα αρκετά εύκολο κουτάβι, αλλά γινόταν ανεξέλεγκτός όταν ενθουσιάζονταν, και σε μια περίπτωση, το 10 μηνών κουτάβι ενώ ήταν νευριασμένο, προσπάθησε να δαγκώσει τον Gambler, και στην πραγματικότητα έσκισε το πουκάμισο του Gambler στην πλάτη καθώς αυτός προσπαθούσε να ξεφύγει από το αγριεμένο κουτάβι. Ο Gambler σκεπτόταν να βάλει το σκυλί κάτω, αλλά αντί για αυτό αποφάσισε να τον ρολάρει. Προφανώς του άρεσε αυτό που είδε και στην ηλικία τον 18 μηνών ο Virgil έγινε 1xW.

 


Gr Ch Virgil 47 λίβρες (23 κιλα)
1)NLK’s Corrupt σε 22λεπτά(BOS)
2)Tant’s Geronimo σε 36 λεπτά
3) HGK’s Big Al σε 55 λεπτά(BOS)
4)Falcon’s Ch Dingo σε 58 λεπτά στις 49 λίβρες(24 κιλά). Κατά την διάρκεια αυτού του αγώνα ο Virgil έπαθε σοβαρή ζημία στο μπροστά αριστερό του πόδι και κέρδισε πατώντας στα τρία πόδια.
5)Crunch’s Ch Miester(4x) σε 45 λεπτά

Είχα ρωτήσει ένα αυτόπτη μάρτυρα του τελευταίου αγώνα του Virgil σχετικά με το πώς τον είδε, και είπε δεν φαινόταν στην καλύτερη κατάσταση για αυτόν τον αγώνα και είπε φαίνονταν απλά μέτριος. Τότε τον ενημέρωσα για την ζημιά που είχε πάθει στο πόδι του και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να προετοιμαστεί σωστά λόγω του ποδιού του. Στη συνέχεια πήγε για να πει στον χειριστεί του Meister που ήταν εκφοβισμένος από έναν άλλο σκυλά, από το μέρος του Gambler, που του είπε να τραβήξει το σκύλο του, κάτι που έκανε. Στη συνέχεια ήρθα σε επικοινωνία με τον άνθρωπο που τους είπε να τραβήξουν έξω το σκύλο και μου απάντησε πως τους είπε να τραβήξουν το σκύλο τους αν ήθελαν να τον σώσουν.

Ο Gambler’s Gr Ch Virgil ψηφίστηκε AGDT σκυλί της δεκαετίας, Sporting Dog Journal Dog Of The Year 1999, και Bulldog Revelation Dog Of The Year 1998 & 1999.

 


Pedigree Link

Πρόβλημα μαρκαρίσματος με ούρα μέσα στο σπίτι. (2)

Ερώτηση:

 

Σ' ευχαριστώ Ελένη για τις απαντήσεις. Μια τελευταία ερώτηση. Το σκυλί άλλαξε συμπεριφορά από τότε που γνώρισε ένα boxer στο πάρκο. Προσπαθεί συνέχεια να τις το κάνει χωρίς η άλλη να είναι σε οίστρο. Έχει αρχίσει να το κάνει και σε κουτάβια. Το κάνει και τελειώνει πολλές φορές αλλά συνεχίζει χωρίς να σταματάει.
Πιστεύεις ότι αυτός είναι ο λόγος? Δηλ. η συμπεριφορά του άλλαξε όταν γνώρισε το θηλυκό boxer. Ευχαριστώ.


Απάντηση:

 

Καλησπέρα σας,
 
Πιθανότατα να συμβαίνει αυτό που λέτε και η θηλυκή να του ξύπνησε τα «ένστικτα», πιθανότατα το μαρκάρισμα να συνέπεσε με την ενηλικίωση του αρσενικού (τα περισσότερα μη στειρωμένα αρσενικά μαρκάρουν), πιθανότατα ο σκύλος να αγχώνετε όταν μένει μόνος μιας και μου αναφέρατε ότι σαν συμπεριφορά εκδηλώνετε όταν λείπετε όπως επίσης υπάρχει η πιθανότητα να μην έχουν κάποια σχέση τα παραπάνω.
Δυστυχώς δεν μου δίνετε η δυνατότητα να έχω όσο το δυνατόν μια ποιο ξεκάθαρη εικόνα, εσείς γνωρίζετε τον σκύλο πολύ καλύτερα και βάσει όλων αυτών που σας ανέφερα στην προηγούμενη επικοινωνία μας μπορείτε να φανταστείτε αν όχι ακριβώς τι περίπου μπορεί να συμβαίνει.
Όσον αφορά το καβάλημα θα γνωρίζετε ήδη ότι είναι ένας τρόπος επικοινωνίας για τον σκύλο και δεν γίνετε μόνο για αναπαραγωγή.
 
 
 
Με εκτίμηση.
Ελένη Παράσχου
Εκπαιδεύτρια σκύλων
 

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое