Ο Ch Rascal γεννήθηκε το 1972 στην αυλή του Maurice Carver και αργότερα τον πείρε ο James Crenshaw. Ο Rascal κέρδισε 5 αγώνες, 6 από την αλυσίδα και έχασε μόνο 1, και αυτός ήταν ο πρώτος του. Ο πρώτος του αγώνας ήταν στις 52 λίβρες (25,5 κιλά) εναντίων του C. Sykes’ Sampson, και πείρε την καταμέτρηση σε 1:52. Στο ίδια show η Ch Honeybunch κέρδισε τον δεύτερο αγώνα της σε 0:28. Το 1974 ο Rascal συνάντησε τον Wood’s Snooty στις 52 λίβρες (25,5 κιλά) και αυτός ο αγώνας τελείωσε σε 1:57. Για τον τρίτο αγόνα και την δεύτερη νίκη του, αντιμετώπισε τον Irish Jerry’s Soldier σε 1:30. Για το πρωτάθλημα του επικράτησε ενάντια στον Baxter’s Booger σε 1:16 στις 48λίβρες ( 23,5 κιλά), το οποίο κατέληξε σαν το ιδανικό του βάρος. Τότε αυτός είχε νίκες έναντι των Hughes’ & Hick’s Big Boy σε 1:45 και Langston’s Satan σε 1:19.Ο Ch Rascal δεν χαρακτηρίστηκε από το δυνατό του στόμα, όπως πολύ πίστευαν, αλλά σαν πάρα πολύ game καθώς όλοι οι αγώνες του πήγαν πάνω από μία ώρα, αγωνίζονταν με κάθε στυλ, αλλά του άρεσε να δουλεύει το κεφάλι. Λίγα σκυλιά μπορούσαν να βάλουν τον Rascal από κάτω. Ακόμα και στην ήττα του από τον Sampson, ο Sampson απεβίωσε σε περίπου μιάμιση ώρα μετά τον αγώνα.

Η ικανότητα του να παράγει ήταν εμφανείς στους Gr Ch Pedro, Ch Rascal Jr, Demon, Sugar, Bandit, Polly και Krypto απλά να ονομάσουμε μερικούς από τους απογόνους του. Ο Rascal απεβίωσε σε ηλικία 11 ετών το 1983, αλλά θα τον θυμόμαστε σαν ένα από τους καλύτερους.

Pedigree Link

Ψύλλοι

Είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουμε παράσιτα όπως οι ψύλλοι, αλλά πρώτα πρέπει να μάθουμε τον κύκλο της ζωής ενός τέτοιου ζωυφίου για να μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα.

Δημοσίευση Εικόνας

Κατά βάση οι ψύλλοι αποτελούν καλοκαιρινό πρόβλημα και η θεραπεία είναι θέμα περιβάλλοντος. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο φάρμακο (εντομοκτόνο) που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα σημεία όπου εμφανίζονται αυτά τα παράσιτα. Για να μπορέσουμε να ενεργήσουμε σωστά πρέπει να μελετήσουμε προσεκτικά τον κύκλο της ζωής των ψύλλων.

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое