Ο Ch Homer ROM, είναι ένα γνωστό σκυλί από έναν γνωστό σκυλά, τον Mountain Man (Lester Hughes). Ο Ch Homer ROM κέρδισε συνολικά9 φορές, παρόλα αυτά μερικοί λένε 10. Δεν είναι εγγεγραμένές όλες. Ποτέ δεν έδειξε ιδιέτετο gameness καθώς χτυπιόταν με όλους του αντιπάλους του. Όταν ρωτήσαμε ποιο ήταν το σκυλί με το δυνατότερο δάγκωμα που είχε δει ποτέ ο Mountain Man απάντισε ο Zebo ήταν ο καλύτερος και ο Homer ήταν εξίσου καλός. Ήταν προφανές από το πρόσωπο του Homer ότι είχε πάρει πολλά δαγκώματα στο κεφάλι για να τον κερδίσει, τα οποία ήταν ένα σημάδι από ένα σκυλί με δυνατό στόμα.


Ο Homer είχε βγει από τον J Crenshaw’s Ch Rascal Jr a.k.a Little Rascal ή Tojo από την Mr Mark;s Midnight a.k.a. Hughes ή Mountain Man’s Midnight. Ο Ch Rascal Jr ήταν από τον J Crenshaw’s Ch Rascal 5xW ίδιο ζευγάρωμα με τoν Carver’s Stompanato , και βγήκε από την Irish Jerry’s Ch Honeybunch ROM, όλα εκτροφή του Maurice Carver. Η Midnight ήταν από τον John Shivar’s Buster, αργότερα γνωστό ως Loposay’s Buster ROM, επίσης εκτροφής του Maurice Carver, ίδια εκτροφή όπως οι Holt’s Jeremiah και Carver’s Belle, και έξω από την Loposay’s Queen, μια Boudreaux/Lightner διασταύρωση από τον Grady Cumming’s Eli III και John Shivar’s Beanie, a.k.a. Loposay’s Beanie.

Παρήγαγε μερικά από τα καλύτερα σκυλιά στην εποχή του. Για παράδειγμα Homer’s Ch Junior Hughes 4x, Miller’s Ch Homer Jr, Mountain Man’s Ch Homer Jr, P & M’s Ch Homer, Rebel’s Gr Ch Hazel, Plummer Ron’s Ch Yo Yo, Mountain Man’s Ch Lil Bill, μαζί με άλλους νικητές.

Ο Mountain Man είχε εκθρέψει και κατείχε πολλά διάσημα σκυλιά συμπεριλαμβανόμενων των Hughe’s Gator, Mountain Man’s Deadwood, Elwood, Festus, Ch Homer Jr, Lugar, Midnight, Gr Ch Shady Lady, Spider Bitem, Gr Ch Spooky, Gr Ch Zebo ROM, και άλλα.


Pedigree Link

Ψύλλοι

Είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουμε παράσιτα όπως οι ψύλλοι, αλλά πρώτα πρέπει να μάθουμε τον κύκλο της ζωής ενός τέτοιου ζωυφίου για να μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα.

Δημοσίευση Εικόνας

Κατά βάση οι ψύλλοι αποτελούν καλοκαιρινό πρόβλημα και η θεραπεία είναι θέμα περιβάλλοντος. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο φάρμακο (εντομοκτόνο) που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα σημεία όπου εμφανίζονται αυτά τα παράσιτα. Για να μπορέσουμε να ενεργήσουμε σωστά πρέπει να μελετήσουμε προσεκτικά τον κύκλο της ζωής των ψύλλων.

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое