Ένα σκυλί θεωρείται ενήλικο όταν πάψει να αναπτύσσεται. Η ανάπτυξη του αφορά το ύψος ή/και το μήκος του. Μη λάβετε υπόψη το βάρος του όταν αποφασίσετε να αντικαταστήσετε την τροφή ανάπτυξης με την τροφή συντήρησης. Πρέπει μόνο να βασιστείτε και πάλι στο γιατρό σας, που θα συστήσει την κατάλληλη διατροφή για το σκύλο σας. Πολλοί κατασκευαστές σκυλοτροφών ειδικεύονται σε αυτό τον τύπο τροφής κι έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε την καταλληλότερη για τις ανάγκες του τετράποδου φίλου σας. Τα ζωηρά σκυλιά έχουν διαφορετικές ανάγκες από τα ήσυχα.
Τα Πιτ Μπουλ ενηλικιώνονται όταν γίνουν περίπου δύο ετών. Ορισμένα χρειάζονται μόνο 16 μήνες, ενώ άλλα ωριμάζουν στα τρία χρόνια.

Αεροπλάνο

Για να πάρετε το σκύλο σας σε αεροπορικό ταξίδι πρέπει πρώτα να κανονίσετε ορισμένες λεπτομέρειες με την εταιρία. Πολλά σκυλιά ταξιδεύουν αεροπορικώς, αλλά συνήθως χρειάζεται κάποια άδεια εκ των προτέρων. Πρέπει να βρίσκονται συνεχώς μέσα σε ένα κιβώτιο, είτε δικό σας είτε αυτό που θα σας δώσει η εταιρία. Για να βοηθήσετε το σκυλί σας να παραμείνει ήρεμο, βάλτε στο κιβώτιο τα αγαπημένα παιχνίδια του. Μην το ταΐσετε έξι τουλάχιστον ώρες πριν από το ταξίδι, ώστε να ελαχιστοποιήσετε την περίπτωση να χρειαστεί να κάνει την ανάγκη του. Ορισμένοι κανονισμοί πάντως αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρχει λίγο νερό μέσα στο κιβώτιο του.
Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε εύκολα το σκυλί σας και ότι όλες οι σχετικές πληροφορίες γι' αυτό βρίσκονται τόσο στην ταυτότητα όσο και πάνω στο κιβώτιο του. Όλα τα ζώα ταξιδεύουν σε διαφορετικό τμήμα του αεροσκάφους και, μολονότι οι αεροπορικές εταιρίες παίρνουν όλα τα δυνατά μέτρα, υπάρχει πάντα μια ελάχιστη πιθανότητα να χάσετε το Πιτ Μπουλ σας.

Σημείωση:
Ένα πράγμα που αξίζει να αναφέρουμε είναι να μην αφήνουμε ποτέ το σκύλο μας μόνο του μέρα στο αυτοκίνητο. Αν είναι καλοκαίρι μπορεί να πάθει θερμοπληξία από τη μεγάλη ζέστη μέσα στο κλειστό όχημα, ενώ ένα μικρό άνοιγμα στο παράθυρο είναι εξίσου επικίνδυνο επειδή το σκυλί μπορεί να τραυματιστεί προσπαθώντας να βγει έξω.

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое