"Κάποτε υπήρχε ένα κουτάβι από υπερήφανη κληρονομιά, τον οποίο ήταν το προϊόν ενός πατέρα με την κόρη του. Αυτό το κουτάβι δεν χρειάζεται οποιαδήποτε έγγραφα για να αποδείξει ότι ήταν ένα μπουλντόγκ. Ήταν φτυστή εικόνα του πατέρα, R. Sorrell's CH. PISTOL PETE, έτσι κάλεσα τον PISTOL PETE Jr. Τον ανέθρεψα σαν να ήταν γιος μου. Όμοιος του δεν θα περάσει ποτέ ξανά.
Ήταν καφεκίτρινος και άσπρο, και ζύγιζε 35 IBS. των μυών, της καρδιάς, και αποφασιστικότητα. Hewas 15/16 PISTOL PETE-MISS SPIKE, με 1/16 BULLYSON. Πολλοί θεώρησαν ότι η αναπαραγωγή του, τον έκαναν πολύ αγνό για το λάκκο, αλλά ήταν ένα τέρας της φύσης. PETE Jr είχε τη φυσική ικανότητα, scratched όπως ένα τραίνο, φώναζε σαν μηχανή ντίζελ, αλλά αυτό που έκανε καλύτερα, σκληρό δάγκωμα!


Ο μέντορας μου, Ronnie Duhon, είπε να τον κρατήσω για ένα ζευγάρωμα. Λαχταρούσα για τη δόξα της νίκης μέσα στο λάκκο, έτσι ώστε σε 16 μήνες, άνοιξα το βάρος του στον κόσμο, σε 35 IBS. Αισθάνθηκα ότι αν δεν είχα καταφέρει να τον σταματήσω, μέχρι τώρα, τότε δεν θα μπορούσε κανένα σκυλί. Έβαλα τον PETE Jr στα χέρια ενός ανθρώπου, με αρκετή εμπειρία για να με βοηθήσει στην προετοιμασία του, ακόμα κι αν ήταν ενάντια στις συμβουλές του μέντορα μου. Μόνο οι νεαροί είναι τόσο ανόητοι.
Μετά από 8 εβδομάδες, η μέρα έφτασε. Υπήρχαν 4 γιοι του PISTOL PETE που εδείχθησαν εκείνο το βράδυ, και μου λείπει ακόμα η εποχή των μεγάλων σόου! Dogmen συγκεντρώθηκαν από μακριά και κοντά, για να βεβαιώσουν το χάος που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη χώρα Cajun. Ο PETE Jr. και εγώ θα ανοίγαμε την παράσταση και μπορούσα να αισθανθώ πόσο έτοιμος ήταν.
Πλύναμε τα σκυλιά με προσοχή, για να διασφαλίσουμε ασφαλίσουμε ότι τα πάντα ήταν δίκαια, και στη συνέχεια μπήκαμε στο ring πρώτοι. Ήμουν νευρικός, αλλά PETE Jr. ήταν σταθερός σαν βράχος. Ένιωσα ότι ο Κύριος με είχε ευλογήσει που ήμουν σε θέση να κρατήσω ένα σκυλί, όπως αυτό, ανάμεσα στα πόδια μου. Ο χρόνος έμοιαζε παγωμένος καθώς φέρανε τον Turner's SAMBO, θανάσιμο εχθρός μας.
Εκεί στεκόταν ο αντίπαλος μας, στη άλλη γωνία. Δεν είχε μείνει τίποτα άλλο να κάνω, η ώρα είχε έρθει και ξαφνικά άκουσα, "Απελευθερώστε τα σκυλιά σας!" Άφησα τον PETE Jr. , το γιο μου, για να εξαπολύσει πόλεμο κατά του SAMBO. Όρμησε για το στήθος, σαν να λέει, "Είθε ο καλύτερος σκύλος κερδίσει!"
PETE Jr. Έκανε ένα καλό κράτημα, και ψιθύρισα στ 'αυτί του, το "Τίναξε τον, γιέ μου!" Άκουσα σπάσιμο οστών. Κέρδιζε το παρατσούκλι, Master of Disaster. Άκουσα τον SAMBO να κλαψουρίζει, και ένιωσα ότι ήταν η αρχή του τέλους. Προς έκπληξή μου ο SAMBO απήχε πολύ από το τέλος. Έσκυψε και γράπωσε τον PETE Jr. από το κεφάλι (γιατί δεν είχε τα αυτιά), και τίναξε με όση δύναμη είχε. Ο SAMBO ήταν μια πραγματική μπουλντόγκ! Μόλις έπιασε τον PETE Jr. Από τον κεφάλι, δεν τον άφησε ποτέ. Ήταν σαν να ήξερε ότι αν τον έπιανε ο PETE Jr. θα ήταν μεγάλο πρόβλημα.
Δεν επρόκειτο να γίνει. Εργαζόταν ο PETE Jr. τόσο σκληρά, ώστε το μόνο που είχε απομείνει ήταν καρδιά και αποφασιστικότητα. Μετά από 1 ώρα και 58 λεπτά, και τέσσερα game scratches, ήξερα ότι ήταν πολύ αργά. Ο PETE Jr. μου είχε συναντήσει τη μοίρα του. Ακόμα κι όταν το κατάλαβε αυτό, έκανε ένα ακόμα scratch για εμένα. Ήταν μόλις σε θέση να σταθεί, τυφλός, και ήδη περνούσε στη μετά θάνατον ζωή. Έπεσε (Αλλά φίλοι μου δεν στάθηκε στη γραμμή!), Και όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε πλέον να σταθεί ... Σύρθηκε, ουρλιάζοντας στον θανάσιμο εχθρό του, κατέρρευσε και 3, ή 4, βήματα μακριά από τον SAMBO. Απεβίωσε, ακριβώς μπροστά στα μάτια μου. Ο γιος μου, αγαπητέ μου PETE Jr, είχε υποκύψει στην βλακεία μου, και ο SAMBO είχε σφράγισε τη μοίρα του. Όλοι εκεί, εκείνο το βράδυ, θα πούμε ότι ήταν νεκρό παιχνίδι, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχασα ένα κομμάτι του εαυτού μου σε εκείνο το λάκκο. Τι δεν θα έδινα να ήμουν σε θέση να τον κανακέψω άλλη μια φορά, έτσι θα μπορούσα να του πω αντίο. Ήταν ένα φοβερό μπουλντόγκ και πρόσθεσε χαρά στη ζωή μου! Ποτέ δεν θα τον ξεχάσουμε γιατί όμοιος του δεν θα περάσει ποτέ ξανά.

T. Kennels"

Rocca's Stonewall (2Xw) P.o.r.

Ο Stonewall είχε γονείς των Gr Ch Snake (Pedigree Link) και την Ch Missy (Pedigree Link) μισά αδέρφια που είχαν μητέρα την Ch Honeybucη. Ο Stonewall είναι 50% Honeybuch.

Το 80 του περασμένου αιώνα, ένα κουτάβι με το όνομα Travis ( στο μέλλον Stonewall ) έζησε και ανατράφηκε απο τον Tom Garner. Ο Travis στην αρχή πωλήθηκε σε μια κοπέλα με το όνομα Mary Parsons. Αργότερα ο Mr Hunter κέρδισε με τον Stanewall 2 αγώνες εναντίον του Detter's Pee Wee 2W σε 42 λεπτά και του Chicken Dave's Mite σε 45 λεπτά. Ωστόσο ο  Stonewall έμεινε περισσότερο γνωστός σαν εξαίρετος παραγωγός.

Ο Stonewallάρχισε να ζευγαρώνει σε ηλικία 6 ετών, αλλά παρόλα αυτά κέρδισε τους τίτλους R.O.M και P.O.R. Τα παιδιά του τους κέρδισαν επίσης και τα εγγόνια του και τα δισέγγονα του είναι ακόμα στην ζωή και συνεχίζουν να δίνουν πόντους στους γονείς τους.

 

Ο Frank Rocca πήρε τον Stonewall σαν ενήλικο σκυλί. Ο Rocca θεωρούσε τον Stonewall ως τον καλύτερο παραγωγό απο game σκυλιά που έζησε ποτέ στην αυλή του.

Απο μια συνέντευξη με τον Mr Rocca:( έτος 1995)

Ερ. Ένας απο τους κορυφαίους επιβήτορες σας είναι ο Rocca's Stonewall, τι είναι αυτό που σας προσέλκυσε σε αυτόν. Ήταν η αναπαραγωγή (Honeybuch) ή ήταν το σκυλί ως άτομο και πως τον αξιολογείτε σε σχέση με τους υπόλοιπους επιβήτορες που είχατε;

Απ. Πραγματικά δεν υπάρχει καμία σύγκριση του Stonewall και οποιαδήποτε άλλα σκυλιά που μου ανήκαν, γιατί αυτός είναι πολύ ανώτερος απο την άποψη του παραγωγού απο κάθε άλλο, και τόσο καλός όσο οι καλύτεροι μαχητές που είχα. Το pedigree είναι το δεύτερο που δεν υστερεί. Το λυπηρό είναι πως είναι έντεκα χρονών και οι μέρες του είναι περιορισμένες. Δεν ξεκινήσαμε να τον αναπαράγουμε μέχρι που έφτασε σε ηλικία 6 ετών, το οποίο εξηγεί γιατί δεν υπάρχουν πολλοί Stonewall τριγύρω, ο άλλος λόγος είναι πως τον απέσυρα απο δημόσιο Stud μερικά χρόνια πριν και επέστρεψα μερικές πάρα πολύ καλές προσφορές σε εξαιρετικές σκύλες, και σε μισές αδερφές και άλλα, αλλά απλώς θέλησα να τον κρατήσω μέσα στην αυλή μου και να τον ζευγαρώσω επιλεκτικά στις δικές μου σκύλες. Προσπάθησα να πληρώσω ένα καλό stud fee στους προηγούμενους ιδιοκτήτες του, με την ελπίδα να τον ζευγαρώσω στην Midge μου. Δύο χρόνια αργότερα τον αγόρασα, έκανα αυτό το ζευγάρωμα 2 φορές, και έμαθα μερικά απο τα καλύτερα κόλπα της καριέρας μου σε σχέση με την εκτροφή για gameness.

Χάρη στου F Rocca τα Stonewall σκυλιά έγιναν διάσημα σε όλο τον κόσμο, στην πραγματηκότητα, αυτός ( ο Rocca ) είναι ο ιδρυτής της γραμμής Stonewall. Ο Rocca έστειλε τους απογόνους του Stonewall στην Ευρώπη, και ξεκίνησε η διασταύρωση Stonewall/Red Boy, η οποία έδωσε στον κόσμο πολλούς πρωταθλητές και παραγωγούς. Για παράδηγμα, η κόρη του Stonewall Daphney 2W R.O.M. από τον ανιψιό του Ch Leroy R.O.M. (50% Stonewall) γέννησε 4 Ch σε μια γέννα.

Pedigree Link

Pedigree Link

Αυτός ο ανιψιός απο αρκετά ζευγαρώματα παρήγαγε 4 πρωταθλητές και απέκτησε τον τίτλο R.O.M. Ο πατέρας του Leroy, Ch Hammer ανεπίσημα είναι γνωστός ως εξαιρετικός μαχητής που κέρδισε εναντίον Gr Cj, κέρδισε τεράστια ποσά και μετά απο μερικές γέννες κέρδισε τον τίτλο P.O.R.

Pedigree Link

Pedigree Link

Η πιο διάσημη απόγονος του Stonewall είναι η κόρη του Ch Lilly White.

O Ch Rockoon, γιός του Stonewall, εμφανίζετε στην αναπαραγωγή, μέσο της τεχνητής αναπαραγωγής.

Midway Mauler είναι αποτέλεσμα τεχνητής αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας κατεψυγμένο σπέρμα απο τον Stonewall, το οποίο εμφυτεύτηκε σε κόρη του Ch Tramp. Αυτό το ζευγάρωμα αποδείχθηκε εξαιρετικό, και εις γνώση μου 2 παγκόσμια κλάσης bulldogs αναδείχτηκαν σε ένα ανοικτό διαγωνισμό, και απέδειξαν πως ήταν άσοι. Ο ένας ήταν φυσικά ο Ch Midway Mauler, και η άλλη ήτνα η Lolita1xW. Ο Midway έδειξε κάποιες πρόσθετες ικανότητες, καθώς και καλύτερο στόμα κατά την εκπαίδευση του. Έδειχνε εύκολος στο να δουλεύει και με φυσικό αέρα. Για αρχή δείχτηκε εναντίον ενός γιού του Gr Ch Chuco Loco, με το όνομα Bigo-Te's D, στις 46 λίβρες. Τέλος πάντων ο Mid-Way έδειξε σε όσους ήταν εκεί πως δεν έπαιζε και στα 53 λεπτά ο χειριστής του D τον τράβηξε έξω. Ο D έκανε ένα game scratch.

Δεδομένου ότι το άρθρο αυτό δόθηκε δημόσια, αναφέρονται στην κόρη του Stonewall που γεννήθηκε απο τεχνητή αναπαραγωγή Lolita έγινε 2xW και κέρδισε τον τύτλο R.O.M. Απλά ρίξτε μια ματιά σε αττά τα σκυλιά απο 2 γέννες που έδωσε αυτή η σκύλα!

 

Pedigree Link

Pedigree Link

Pedigree Link

Pedigree Link

 

Όπως φαίνεται, ακόμα και το παγωμένο σπέρμα του Stonewall κρατά τις μοναδικές του ιδιότητες. Τα σκυλιά Stonewall κερδίζουν χάρη σε μια πολύ προηγμένη νοημοσύνη, άριστη φυσική υγεία, έτοιμα για εκπαίδευση και μαχητικότητα μέχρι το τέλος. Είναι απείρως πιστοί στους ιδιοκτήτες τους και και θα τους ακολουθήσουν στο τέλος της γης. Η ανθρωπιά είναι ένα απο τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των σκύλων.

 

Pitbullyard Link

 

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое