Tant's Gr Ch Yellow Rom

Στα τέλη του ’70 αρχές του ’80 ο Mr Fletcher Chavis ζευγάρωσε μερικά σκυλιά που κάθε εκτροφέας θα ήταν περήφανος να έχει. Μεγάλο μέρος από το αρχικό του στοκ προέρχονταν από το παλιό σκυλί Ch Yellow John Rom και για χρόνια ο Mr Chavis αγωνίζονταν με αυτά τα καθαρά Redboy σκυλιά που είχε πάρει από τον R T Bass. Θεωρούταν από τους καλύτερους. Στα μέσα του ’70 μια εξαιρετική ανακάλυψη έγινε. Ο Vernon Jackson είχε ένα σκυλί που το είχε πάρει από τον Don Mayfield το οποίο το έλεγαν Hank. Ήταν καθαρό Mayfield Lightning. Ο Hank δεν ξεκίνησε πριν γίνει 3 χρονών, αλλά όταν το έκανε, όχι μόνο αποδείχθηκε εκπληκτικός μαχητής, αλλά και εξαιρετικός παραγωγός επίσης. Είχε εκτραφεί με μια σκύλα του B Rasts με το όνομα Queenie και από τη γέννα βγήκαν οι Ch Jocko, Ch Argo, Pearl (Apple) και μερικά ακόμα καλά σκυλιά.


Ο Mr Chavis κατέληξε με τον Jocko και αυτό ήταν η αρχή από της διάσημης Redboy/Jocko γραμμής. Ο Mr Chavis αγωνίστηκε με τον Jocko και έδειχνε να είναι ασυναγώνιστος λόγο του χαρακτηριστικού στυλ που είχε κληρονομήσει από τον Hank για τα πίσω πόδια. Ο Jocko έγινε ένα Ch και αποσύρθηκε για επιβήτορας. Εκτράφηκε με την αδερφή του Apple (Pearl) για να πάρει δύο καλές σκύλες παραγωγούς με τα ονόματα Green’s Sandy και Green’s Coffee. Αυτές οι δυο σκύλες εκτράφηκαν με ένα νικητή με σκληρό στόμα. τριπλής εκτροφής του σκύλου Bass’ Tramp Red Boy, με το όνομα Ch Yellow John Rom.

Από την Coffee βγήκε ο Super Gnat’s Boots που κέρδισε μια φορά σε 4Q52. Από την Sandy βγήκαν οι Gr Ch John Boy, S.T.P.’s Ch Toro, S.T.P.’s Ch Tyson, Chavis’ Cleopatra, Chavis’ Deadly και Green’s Hitman. Ο Chavis είχε επίσης μια σκύλα με το όνομα Ch Lady Sassy 4xW (Redboy 50%/Lonzo 50%). Επίσης εκτράφηκε και με τον Ch Jocko. Από αυτή την γέννα βγήκαν οι Chavis’ Dangerous Dan, Thor, Margaret και Lady Rose. Ο Dangerous Dan εκτράφηκε με μια σκύλα με το όνομα Steen’s Delilah ( η οποία είχε βγει από την Margaret όταν αυτή ζευγάρωσε με έναν 2xW με το όνομα Bucky(Jocko x Redbiy-bitch) για να πάρει τον Carolina Kennel’s Ch Termite Rom. Ο Ch Termite όταν ζευγάρωσε με την σκύλα Medlin’s Outlaw έκανε τον Gr Ch Sirus. Η Chavis Lady Rose εκτράφηκε πίσω στον Jocko και έβγαλες τους Chavis’ Flipper, Chavis’ Susie και μια 2xW σκύλα με το όνομα Miss Jocko. Η Susie εκτράφηκε απευθίας στονBass Tramp Red Boy για να βγάλει την Chavis’ Red Lady. Η Red Lady εκτράφηκε πίσω στον Flipper για να βγάλει τον Chavis’ Ch Roho. Η Miss Jocko επίσης εκτράφηκε με τον Ch Yellow John. Από αυτό το ζευγάρωμα ήρθαν οι S.T.P.’s Ch Sassy, Gainy’s Jr 5xW και Tant’s Gr Ch Yellow Rom.

Έχουν υπάρξει πάρα πολλά ζευγαρώματα Redboy-Jocko και αυτό προκαλεί σύγχυση. Θεωρώ πως το μεγαλύτερης επιρροής σκυλί από όλα τα Redboy-Jocko ήταν ο Gr Ch Yellow λόγο όλων των πρωταθλητών που έβγαλε με σκύλες από όλες τις γραμμές και την δική του. Ο Gr Ch Yellow παρήγαγε επίσης σκύλες που παρήγαγαν τόσο καλά όσο και αυτός. Ιδιαίτερη αναφορά…. Ο Gr Ch Yellow εκτράφηκε με την αδερφή του Ch Sassy και παρήγαγε τον Tant’s AAA που παρήγαγε αρσενικά και θηλυκά υψίστης ποιότητας επιδόσεων.

Μετά που ο Gr Ch Yellow κέρδισε την πρώτη του νίκη, ο Carl Crews έδειξε ενδιαφέρον για αυτόν, όταν μίλησε στο συνέτερο του σχετικά είπε «Δεν μου αρέσει ο σκύλος που κάνει scratch τόσο αργά». Αλλά όταν έπεσε στο αυτή του Carl πως ο Tant τον δίνει σε όποιον άντρα έδινε 400$!!! Έτσι, ο Gr Ch Yellow αγοράστηκε για 800$, ο Yellow έμεινε στην αυλή του Tant τις περισσότερες φορές επειδή ο Carl τραβούσε λίγο περισσότερο την προσοχή από τον Tant. Ο Yellow Κέρδισε την πρώτη του φορά σε ηλικία 14 μηνών το οποίο τον έκανε D.O.B. περίπου τον Σεπτέμβριο του ’83. Έγινε Ch στην ηλικία των 2 ετών και Gr Ch 3 ετών. Ο Yellow προστέθηκε στην λίστα τον Rom το ’93 με 5 βαθμούς Rom. Το παρακάτω είναι από το SDJ Book of Champions, vol2 « Ένας έξι φορές νικητής, πολλοί σκυλάδες σκεφτόντουσαν πως ήταν εύκολο να χτυπηθεί, καθώς έβγαζε όσοι ενέργεια χρειαζόταν για να κερδίσει. Όποιος και να ήταν ο άλλος σκύλος έπρεπε να τεθεί εκτρός, ο Yellow απλά στέκονταν μπροστά. Κέρδισε σε μικρό χρόνο 30 λεπτά και μια φορά έναν μαραθώνιο των 2 ωρών και 37 λεπτών. Πάντα τόση ενέργεια όση χρειαζόταν για να κερδίσει.»

Gr Ch Yellow Record
11/84 … Sinneth’s Tojo …………. 51 ………………0:54
05/85 … Kitten;s Roscoe ………. 52 ………………0:50
09/85 … Pact’s Kung Fu ……….. 52 …………..….0:30
01/86 … Pact’s Bo …………….… 52 ………..…….2:37
05/86 … Groves Rufus Jr …...…. 52 ………..…….0:53
09/86 … Pact’s Pop ……….……. 52 ………..…….1:53

Ο Gr Ch Yellow εκτράφηκε με μια τριπλής εκτροφής Ch Jocko σκύλα με το όνομα Glady’s. Από αυτό το ζευγάρωμα βγήκαν οι Tant’s Gladys D, Tant’s Lulu, Tant’s D.C. Powerhouse Kennel’s Sandman, Chavis’ Big Boy και Havannah Boy’s Gr Ch Rodney. Ο Gr Ch Rodney στην συνέχια εκτράφηκε με μια καθαρή Bass Tramp Red Boy σκύλα με το όνομα Marlowe’s Penny. Από αυτό το ζευγάρωμα βγήκαν οι Marlowe’s Grumpy και Tant’s Reddy. Η Tant’s Reddy εκτράφηκε πίσω στον Chavis Ch Roho για να βγει η Tant’s Golby. Η Golby εκτράφηκε πίσω στον Gr Ch Yellow για να πάρει την SCK’s Awesome Baby Rom. Η Awesome Baby εκτράφηκε με ένα νικητή καθαρό Bolio-Tombsone σκυλί με το όνομα S.T.P.’s Gr Ch Buck 7xW Rom για να αρχίσει μια άλλη γραμμή φαινόμενο. Αυτό η διασταύρωση έβγαλε τους Gr Ch Yellowbuck και Ch Piggy. Η Awesime Baby ακόμα παρήγαγε τον Gr Ch Lugar όταν εκτράφηκε με ένα Fargo σκυλί. Όταν εκτράφηκε με τον S.T.P.’s Jedi (Gr Ch Buck x S.T.P.’s Ch Sassy) έβγαλε τους SCK’s Ch Nico Rom 4xW 1xL, και Dixie 2xW 1xL@2:40.

Ο Mr Mark ζευγάρωσε μια παλιά Loposey σκύλα με το όνομα Red Lady σε ένα διπλής εκτροφής Ch Jocko αρσενικό με το όνομα Chris’ Groucho. Από αυτό το ζευγάρωμα βγήκε μια σκύλα με το όνομα Mark’s Newland η οποία εκτράφηκε με ένα διπλής εκτροφής Bass Tramp Red Boy με το όνομα Miller’s Red man. Από αυτό το ζευγάρωμα βγήκε μια σκύλα με το όνομα Collin’s Red Alert. Η Red Alert εκτράφηκε με τον S.T.P.’sCh Toro για να βγουν οι Onello’s Sherman the Tank και Onello’s Twisted Sister. Αυτά τα δυο σκυλιά εκτράφηκαν μετά μεταξύ τους για να παράγουν τους Goodson’s Little Man, Onello’s Spook και Ratliff’s Daisy Mae η οποία εκτράφηκε με τον Gr Ch Buck Rom για να βγάλει τους Ratliff’s Ch Butkus Rom 4xW 1xL game και Undertaker Kennel’s Miss Leaky Rom. Αυτό ήταν μια διασταύρωση φαινόμενο. Ο Ch Butkus χρησιμοποιήθηκα από την αλυσίδα σαν αντικατάσταση όταν έχασε. Εκτράφηκε στην Miss Leaky Rom για να βγει o Super Kennel’s Ch 357. Η Daisy Mae εκτράφηκε επίσης σε ένα σκυλί διασταύρωσης Jeep/Patrick/Zebo με το όνομα Bobby Jack για βγουν οι Ch Thunder και Ch Terry.

 

Pedigree Link

На нашем сайте собраны рингтоны разных жанров, Вы можете совершенно бесплатно скачать mp3 рингтоны. Поп музыка и многое другое